Επίκαιρη ερώτηση προς τον Υπουργό Πολιτισμού, για την αντιμετώπιση της αντικοινοβουλευτικής ρητορικής που προωθούν ορισμένα Μέσα Ενημέρωσης, κατέθεσε ο βουλευτής Αχαίας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ.Χρυσανθακόπουλος «η επίθεση στον Κοινοβουλευτισμό, έχει σαν στόχο να περιοριστεί ο αριθμός των βουλευτών  σε λίγους υπάκουους και συμμορφούμενους προς τας υποδείξεις!
Επίσης για παν ενδεχόμενο προπαγανδίζεται ο διορισμός τους με λίστα του αρχηγού. Επειδή αυτά δεν αρκούν, επιχειρείται και η απαξίωση με κάθε τρόπο του κοινοβουλευτισμού!»
Μάλιστα ο βουλευτής Αχαίας του ΛΑΟΣ, υπογράμμισε ότι «θύματα αυτού του φαινομένου είναι οι βουλευτές της επαρχίας και οι αυτόνομοι από το στημένο σκηνικό…»
Αναλυτικά, η επερώτηση που κατέθεσε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, προς τον Υπουργό Πολιτισμού, έχει ως εξής:...


«Από καιρού εις καιρόν η αντιπαράθεση μεταξύ των μέσων ενημέρωσης και του ευάλωτου πολιτικού συστήματος, υπενθυμίζει την μισθοσυντήρητη υπαλληλική σχέση μέρους του πολιτικού κοινοβουλευτικού προσωπικού με τους εργοδότες ιδιοκτήτες των μέσων προβολής και ανάδειξης του.
Η διαπλοκή αυτή συνεχίζεται και σήμερα με την εναγώνια προσπάθεια να διασώσουν τους βαρόνους και τους πρίγκιπες βατράχους τους. Θύματα αυτού του φαινομένου είναι οι βουλευτές της επαρχίας και οι αυτόνομοι από το στημένο σκηνικό.
Η επίθεση στον κοινοβουλευτισμό έχει σαν στόχο να περιοριστεί ο αριθμός των βουλευτών  σε λίγους υπάκουους και συμμορφούμενους προς τας υποδείξεις! Επίσης για παν ενδεχόμενο προπαγανδίζεται ο διορισμός τους με λίστα του αρχηγού. Επειδή αυτά δεν αρκούν, επιχειρείται και η απαξίωση με κάθε τρόπο του κοινοβουλευτισμού!
Το αστείο είναι ότι θέλουν να απαξιώσουν τους βουλευτές , γιατί δεν πραγματοποιούν σωστά τα καθήκοντά τους ! Έχουν δίκιο , αφού ως υποτακτικοί τους είναι άχρηστοι, ενώ ως αντιρρησίες καθίστανται επικίνδυνοι  για τα διαπλεκόμενα συμφέροντα τους!
Ερωτάται ο κ Υπουργός
Τι σκοπεύετε να πράξετε για να δίδονται επαρκείς και αποτελεσματικές απαντήσεις στις αντικοινοβουλευτικές επιθέσεις που υπόκειται η  Ελληνική Δημοκρατία;
Θα δώσετε μέρος του ποσού που εισπράττει η ΕΡΤ στο κανάλι της βουλής η συμφωνείτε και εσείς με το αίτημα των ιδιωτικών καναλαρχών για το κλείσιμο του;»
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top