Κληρικοί με πούλμαν που ναύλωσε η Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιάλειας έφτασαν αργά το απόγευμα της Κυριακής στο Σύνταγμα και συμμετείχαν στην μεγάλη διαδήλωση μαζί με τους εκατοντάδες χιλιάδες «αγανακτισμένους».
Οι ίδιοι μάλιστα κρατούσαν και  πανό που έγραφε «οι ιερείς της Μητρόπολης Αιγιαλείας είναι εδώ μαζί σας». 

2 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2011 - 8:42 π.μ.

Αυτό και αν είναι η ξεφτίλα και υποκρισία. Οι ανώτεροι ιερείς που με την νοοτοπία τους και την εξουσία τους μας κατάντησαν σε αυτό το χάλι να στέλνουν τα παπαδάκια τους για διαμαρτυρία Αγνούν ότι κατέχουν τεράστιες περιουσίες και ότι διαπραγματέυονται πάντα με την πολιτική εξουσία από προνομικαή θέση. Αν είναι να ανατρέψουμε το διαφθαρμένο ας μην επικεντρωνόμαστε
μόνο τους πολιτικούς αλλλά και πολλά ακόμα κατεστημένα αυτού του τόπου.

Ανώνυμος είπε... 6 Ιουνίου 2011 - 8:48 π.μ.

Δεν μπορώ να ανεχτώ τους ανώτερους κληρισκούς που ελέγχουν τεράστιες περοτυσίες, που συνομιλούσαν πλάντοτε με τους πολιτικούς από προνομιακή θέση και που εμπόδιζαν κάθε προσπάθεια εξυγρονισμού αυτής της χώρας να στέλνουν τα παπαδάκια τους για διαμρτυρία. Αυτό και αν είναι κοροιδία. Αν είναι να ξεκαθαρίσουμε αυτήν την χώρα από κάθε τι διαφθαρμένο τότε δεν μπορεί να μένει στο απυρόβλητο η εκκλησιαστική ομάδα και μάλιστα να πλειοδοτεί κατά υποκριτικό τρόπο υπέρ ενός λαικου κινήματος.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top