Πόλεμος για το Alter έχει στηθεί εδώ και λίγες ημέρες στο μιντιακό σκηνικό και έχει ενδιαφέρον να παρακολουθήσουμε τα επόμενα επεισόδια, καθώς στα δικαστήρια στέλνει ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Μπάμπη Παπαδημητρίου εξαιτίας του άρθρου που έγραψε την περασμένη Κυριακή στην "Καθημερινή" ο γνωστός... κύριος Μπάμπης με τις γνωστές απόψεις που εκφράζει μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
"Σε αυτόν τον άθλιο ψεύτη που τον έχoυν  βάλει να με συκοφαντήσει έχω καταθέσει αγωγή", τόνισε χαρακτηριστικά τη Δευτέρα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο του Real ο Νίκος Χατζηνικολάου, μην κρύβοντας την ενόχληση και την οργή του για το άρθρο.
Την περασμένη Κυριακή σε άρθρο του με τίτλο "Δραχμοβίωτοι προπαγανδιστές" ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έγραψε μεταξύ άλλων:...
"Η επιστροφή του ραδιοτηλεοπτικού συγκροτήματος Κουρή στην πρώτη γραμμή της "ειδησεογραφικής" προπαγάνδας, κατά της Ευρωζώνης, του Μνημονίου και υπέρ της καθιέρωσης Νέας Δραχμής, αποτελεί σοβαρό πολιτικό και οικονομικό γεγονός(...). Την προώθηση του τριπλού στόχου έχουν αναλάβει το συμπαθές στους ψηφοφόρους της λαϊκής Δεξιάς και των μεγάλων σαλονιών πρόσωπο του Νίκου Χατζηνικολάου, συνεπικουρούμενος από το διαταραγμένο φιλοχουντικό παραλήρημα του κ. Τράγκα (...). Επομένως, ένας επιθετικός όμιλος συμφερόντων γύρω από τα μίντια, μπορεί εύκολα να συγκεράσει τα συμφέροντα άλλως εξίσου επιθετικών επιχειρηματικών ομίλων. Αρκεί να υπάρχει σημείο σύμπτωσης συμφερόντων. Στην περίπτωση του Ομίλου Κουρή το σημείο αυτό είναι, αυτή τη στιγμή, συγκεκριμένο: η διαγραφή χρεών ύψους 500 εκατ. ευρώ από το τραπεζικό σύστημα, με κάποιο τρόπο".
Τώρα αν ο Χατζηνικολάου είναι υπέρ της επιστροφής στη δραχμή, όπως έγραψε ο Μπάμπης Παπαδημητρίου, αρκεί κανείς να έχει διαβάσει λίγο τα άρθρα του στην "Real" ή να έχει παρακολουθήσει τα δελτία του Alter και θα καταλάβει προς τα πού κινείται η άποψή του για όσα συμβαίνουν.
Δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, ωστόσο, ότι σε διπλανές σελίδες από το... πόνημα του αρθρογράφου του Φαλήρου την περασμένη Κυριακή φιγουράριζε ρεπορτάζ για το Alter, τα χρέη του και τις κινήσεις των επιταγών του καναλιού. Μάλιστα, τα... πυρά Παπαδημητρίου έπεσαν λίγες μόνο ημέρες μετά την επανέναρξη της λειτουργίας του Alter, που συνοδεύτηκε και με πρωτιά για το κεντρικό του δελτίο στην τηλεθέαση και ελάχιστες ημέρες μετά τη συμφωνία και το ντεμπούτο της "Ελληνοφρένειας" (που έφυγε από τον ΣΚΑΪ) στον Real FM του Νίκου Χατζηνικολάου.
Οι πληροφορίες πάντως λένε ότι και από την πλευρά του Γιώργου Κουρή είναι έξαλλοι με τους Αλαφουζαίους, για τις πιέσεις που ασκούν μέσω των ΜΜΕ του ομίλου τους για το κλείσιμο του Alter, προκειμένου να επωφεληθούν από τα μερίδια της τηλεθέασης, ενώ οι ίδιες πληροφορίες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο απάντησης μέσα από τις σελίδες της "Αυριανής".
(Το Ποντίκι)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top