Η ένωση Αστυνομικών υπαλλήλων Ηρακλείου Κρήτης χαρακτήρισε ανεγκέφαλους δολοφόνους τους οπαδούς του ΟΦΗ που επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις πριν από το παιχνίδι ΟΦΗ – ΠΑΣ Γιάννινα για την τελευταία αγωνιστική της Β’ Εθνικής. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν κάνουν λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση από 200 άτομα, που είχαν «φροντίσει να έχουν στην κατοχή τους μολότοφ, πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, ξύλινα καδρόνια και σιδερολοστούς».
Η ανακοίνωση:
«Για άλλη μια φορά γίναμε στο ίδιο έργο θεατές, σε αθλητική εκδήλωση στο Γήπεδο «Θ. Βαρδινογιάννης», απουσία οπαδών φιλοξενούμενης ομάδας, όπου κατά την διάρκεια της ομαλής προσέλευσης των φιλάθλων στο γήπεδο για τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΟΦΗ - ΠΑΣ Γιάννινα, εντελώς απρόκλητα και αναίτια ομάδα ανεγκέφαλων δολοφόνων οργανωμένων φιλάθλων του ΟΦΗ, περίπου 200 ατόμων, επιτέθηκε σε αστυνομικούς κατοίκους της ίδιας πόλης.
Οι ενέργειές τους και οι κινήσεις αυτών των ατόμων, μαρτυρούν καθαρά ότι υπήρχε προσχεδιασμός, αλλά και οργάνωση, αφού είχαν προετοιμαστεί για την ενέδρα αυτή στις αστυνομικές δυνάμεις και είχαν φροντίσει να έχουν στην κατοχή τους μολότοφ, πέτρες, γυάλινα μπουκάλια, ξύλινα καδρόνια και σιδερολοστούς.
Αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών ήταν...
ο τραυματισμός μεγάλου αριθμού συναδέλφων των Διμοιριών Υποστήριξης από τους οποίους οι πέντε (5) εξ αυτών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο.

Η Ένωσή μας για ακόμη μία φορά καταγγέλλει αυτές τις συμπεριφορές και καλεί όλους τους παράγοντες και αρμόδιους να αναλογιστούν επιτέλους τις ευθύνες τους για το τι έχουν ή δεν έχουν κάνει μέχρι σήμερα για να εξαλειφθούν τέτοια φαινόμενα βίας.
Επαναλαμβάνουμε για μία ακόμη φορά ότι ποδοσφαιρική ομάδα με την ιστορία του ΟΦΗ, ομάδα της πόλης μας, δεν πρέπει να επιτρέπει σε τέτοιους είδους άτομα να προσβάλλουν το ήθος της και είναι επιτακτική ανάγκη να τα απομονώσουν και να τα απομακρύνουν.
Με εκτίμηση το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Α.Υ.Ν.Η».
(enet.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top