Το Πανελλήνιο Συντονιστικό Συμβασιούχων όπως είχε αποφασίσει στην προηγούμενη ανοιχτή σύσκεψή του, συμμετείχε μαζικά με δικό του πανό και δικό του μπλοκ στη μεγάλη πορεία που πραγματοποίησαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Η συμμετοχή του κόσμου ήταν σοβαρή και θεωρούμε ότι τέτοιου είδους γεγονότα πρέπει να επαναλαμβάνονται ώστε το θέμα των συμβασιούχων να παραμένει πάντα στην τρέχουσα επικαιρότητα.
Παρά την μαζική παρουσία μας γνωρίζουμε ότι δύσκολα θα γίνει κατορθωτό να περάσουν τόσο η συμμετοχή μας όσο και οι δηλώσεις μας προς τα έξω. Δεν έχουμε αυταπάτες ότι το κίνημα μας δύσκολα περνάει από τα ελεγχόμενα ΜΜΕ.
Ακριβώς γι’ αυτό, εμείς συνεχίζουμε να περνάμε τα δικά μας μηνύματα, τις δικές μας εικόνες, τα δικά μας βίντεο, εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις δυνατότητες που μας παρέχει το internet.
Την Παρασκευή 25/2/2011 ώρα 16:30 μ.μ., θα επαναληφθεί η ανοιχτή συνεδρίαση του Πανελλήνιου Συντονιστικού Συμβασιούχων σε αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Αθηνών για τη σχεδίαση των επόμενων κινητοποιήσεών μας. Εξυπακούεται ότι στις συνεδριάσεις του Συντονιστικού μπορεί να συμμετέχει κάθε ενδιαφερόμενος συμβασιούχος ή εκπρόσωποί τους.


Δείτε το σχετικό Βίντεο:

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top