Μέλος  της Επιτροπής Δημοτικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ αποτελεί από την Δευτέρα και ο υποψήφιος Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας στη Πάτρα κ. Κώστας Χριστόπουλος.
Με έκπληξη όμως διαβάσαμε στην έγκριτη εφημερίδα της Πάτρας «Πελοπόννησος» το παρακάτω σχόλιο:
«Η ένταξη του στο «σκιώδες σχήμα » Σαμαρά σημαίνει και επαναπροσχώρηση –μετά από 25 χρόνια – στη Νέα Δημοκρατία;  Όχι απάντησε στον «Ωμέγα»(σ.σ.  τοπικός ραδιοφωνικός σταθμός) ο κ. Χριστόπουλος, πρόκειται για μια τιμητική πρόσκληση συνεργασίας(!)  σε αυτοδιοικητικά θέματα. Η συνεργασία αυτή, πρόσθεσε δεν αίρει τον ανεξάρτητο χαρακτήρα της παράταξης , ο οποίος τελεί εν ισχύ σταθερά και χωρίς εκπτώσεις…»  
Είναι λοιπόν σαφές ότι ο κ. Χριστόπουλος από  την μεθεπόμενη κιόλας ημέρα  από τον ορισμό του στην Επιτροπή Δημοτικής Αυτοδιοίκησης της Ν.Δ  διαχωρίζει την θέση του και διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι δεν έχει καμιά σχέση(πολιτικά) με το κόμμα της Ν.Δ!
Και άντε,  είναι δικαίωμα του καθενός πολίτη πολιτευόμενου ή όχι να είναι με όποιο κόμμα θέλει , όμως η επιλογή του κ. Χριστόπουλου  από το κόμμα της Ν.Δ  σε μια καθαρά κομματική επιτροπή ποιες σκοπιμότητες εξυπηρετούσε;  Να θυμίσω ότι η Πάτρα έχει  σήμερα τρεις αντιδημάρχους  που πολιτικά πρόσκεινται στην Νέα Δημοκρατία και κανένας από αυτούς (απ ότι γνωρίζω) δεν έχει αρνηθεί  την πολιτική του ταυτότητα!
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top