Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται συνήθως επαναλαμβάνεται σαν φάρσα! Μια φάρσα γεμάτη από την κακοήθεια κάποιων, που δείχνει τον τρόμο τους για τις αλλαγές που έρχονται στην πόλη της Πάτρας και την απώλεια της εξουσίας από κάποιους με τους οποίους έκαναν καλά τις δουλειές τους …. Το 2006 η Πάτρα είχε γεμίσει με χαρτάκια με το «Προδότη Δημαρά». Τώρα άλλαξαν το μότο και το έκαναν «Βολεμένε Δημαρά».


Ο εκπρόσωπος του συνδυασμού του Γιάννη Δημαρά «Τώρα για την Πάτρα», Π. Ψωμάς δήλωσε σχετικά:
"Τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, γέμισε η Πάτρα με αυτό το άθλιο φέιγ-βολάν. Η «μαύρη προπαγάνδα», ο πόλεμος λάσπης κορυφώνονται. Το 2006 είχαμε τα γνωστά χαρτάκια με το «Προδότη Δημαρά». Τώρα το τροπάριο άλλαξε και έγινε «βολεμένε Δημαρά». Είναι ντροπή και αίσχος.
Ανώνυμοι τύποι, βγαίνουν τη νύχτα, όπως ακριβώς τα ποντίκια και επιχειρούν να ανακόψουν την κοινωνική δυναμική του Γιάννη Δημαρά, με λάσπη, αίσχη και ψεύδη.
Καλούμε όλους τους συνδυασμούς να πάρουν θέση για αυτή την αθλιότητα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.
Με την ευκαιρία και αφού προκληθήκαμε με αυτό τον άθλιο τρόπο, έχουμε να πούμε ότι απαντάμε θετικά στην πρόκληση να μιλήσουμε για το «έσχες» και το «πόθεν» των υποψηφίων.
Ξεκαθαρίζουμε ότι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο του Γιάννη Δημαρά και της συζύγου του, μετά από 40 χρόνια εργασίας και των δύο, είναι ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο οποίο διαμένουν και το οποίο απέκτησαν με στεγαστικό δάνειο, πριν από 20 χρόνια.
Ούτε εξοχικά, ούτε βίλες, ούτε πολυτελή αυτοκίνητα, ούτε καταθέσεις θα βρει κανείς στον Γιάννη Δημαρά. Ο Γιάννης Δημαράς είναι αυτός που βλέπουν όλοι οι πολίτες να περπατάει στην Πάτρα χωρίς συνοδείες και να ζει όπως ζουν οι χιλιάδες απλοί πολίτες, με το μισθό τους και μόνον.
Γι αυτό και καταλαβαίνει καλύτερα από τον καθένα, τις ανάγκες, τις αγωνίες και τα προβλήματα των συμπολιτών μας, των απλών ανθρώπων.
Αυτά για την ώρα και ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε."

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 3 Νοεμβρίου 2010 - 7:02 μ.μ.

Καλησπέρα σε σας καί σε ολους τούς αναγνώστες.

Με αφορμή το παραπάνω σχόλιο σχετικά με τόν Κο Ι. Δημαρά θέλω να επισημάνω οτι ο Κος Δημαράς είναι ηθικό στοιχείο καί ουδέποτε εχει αναμιχθεί η εχει αναφερθεί το ονομά του στα διάφορα σκάνδαλα τα οποία ταλανίζουν τήν χώρα μας επί δεκαετίες.
Επαναλαμβάνω οτι πρόκειται για ηθικό στοιχείο καί πάρα πολλοί Δαφνιώτες τής περιφέρειας Αττικής θα τόν τιμήσουν με τήν ψήφο τους ΔΙΟΤΙ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.

Ευχαριστώ γιά τήν φιλοξενία

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top