Ολοκληρώνοντας την προεκλογική εκστρατεία του ενόψει του πρώτου γύρου των εκλογών για την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου, δήλωσε τα εξής:
«Συνηθίζεται, οι ευχαριστίες των υποψηφίων προς τους πολίτες να εκφράζονται μετά το αποτέλεσμα της κάλπης. Εγώ όμως αισθάνομαι την ανάγκη να πω από σήμερα ένα μεγάλο και από καρδιάς ευχαριστώ σε όλους τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας για όσα είχα την ευκαιρία να ζήσω και να αισθανθώ κοντά τους, το προηγούμενο δίμηνο.
Η αγκαλιά που μου ανοίχτηκε ήταν μεγάλη. Η αγάπη και η εμπιστοσύνη που αισθάνθηκα, μαζί με την θέληση για μια ουσιαστική αλλαγή πορείας στον τόπο μας, έχουν χαραχτεί ανεξίτηλα στην καρδιά μου.
Το αισθάνομαι και θα το πω: Σε αυτό τον προεκλογικό αγώνα μπήκα «φτωχός» και βγαίνω «πλούσιος»!
«Πλούσιος» σε συναισθήματα, σε όνειρα, αλλά και σε όρεξη για πολλή και σκληρή δουλειά, ώστε η Δυτική Ελλάδα να αποτινάξει τη φτώχια, τη μιζέρια και τον μικροκομματισμό που τη κατατρέχει.
Και όλα αυτά θα τα κάνουμε μαζί από την 1η Ιανουαρίου 2011!
Με την δική σας δύναμη και στήριξη, από την προσεχή Δευτέρα θα ξεκινήσουμε τον αγώνα για τη τελική νίκη. Με την δική σας ψήφο θα οδηγήσουμε τα ξύλινα πολιτικά κοστούμια του χθες στο «καθαρτήριο» του β’ γύρου των εκλογών και από εκεί στο ντουλάπι της λήθης.
Μαζί θα κλείσουμε κάθε δρόμο επιστροφής στο παρελθόν που ζήσαμε στο πετσί μας και δεν θέλουμε, ούτε να θυμόμαστε πια.
Μαζί θα αρνηθούμε τα ψευτοδιλήμματα γιατί, όπως και να το κάνουμε, δεν… «τα φάγαμε όλοι μαζί».
Μαζί θα βρούμε τον δρόμο μας προς το μέλλον ώστε να πάψουμε να λέμε «κάθε πέρσι και καλύτερα».
Μαζί μπορούμε!
Γιατί, Αχαιοί, Ηλείοι και Αιτωλοακαρνάνες, όλοι μαζί  ΖΟΥΜΕ ΔΥΤΙΚΑ!
Και αξίζουμε πολλά!»
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top