Ο κος Παπατόλιας κατ' επανάληψη στο παρελθόν επιχείρησε να παρουσιάσει τους υποψήφιους βουλευτές για τη θέση του περιφερειάρχη, ως εκφραστές του παλαιοκομματισμού και του ΄κατεστημένου'.
Όλοι είναι η αλήθεια έχουν παρελθόν. Κάποιοι όμως σκοπίμως θέλουν να το ξεχάσουν.
Όπως ο κύριος Παπατόλιας, που διετέλεσε σύμβουλος του Μαντέλη.
Του μοναδικού Έλληνα πολιτικού που έχει αποδειχθεί ότι δωροδοκήθηκε από τη Siemens για προφανείς λόγους.
Και αν νομίζετε ότι 'λασπολογούμε' για διαβάστε το παρακάτω απόσπασμα...
"Μετά από την ολοκλήρωση της στρατιωτικής μου θητείας στις 20 Μαΐου 1997 απασχολήθηκα με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου σε θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών επί δεκαεπτά μήνες (Ιούνιος 1997 – Δεκέμβριος 1998). Κατά τη θητεία μου στο ΥΠΜΕ (σύμβουλος των υπουργών Καστανίδη, Μαντέλη, Λουκάκη) ασχολήθηκα με θέματα οδικών και σιδηροδρομικών μεταφορών, καθώς και με ζητήματα άσκησης διοικητικής εποπτείας στις Δημόσιες Επιχειρήσεις (ΟΣΕ, ΟΑΣΑ, ΕΘΕΛ, ΗΛΠΑΠ, ΗΣΑΠ) που δραστηριοποιούνται στον τομέα αυτό. "
Το παραπάνω αποτελεί μέρος του επίσημου βιογραφικού που έχει καταθέσει ο Παπατόλιας στην ιστοσελίδα του στο διαδίκτυο (ΕΔΩ).
Άρα καμμία λασπολογία. Απλή πραγματικότητα.
Άραγε αν ισχύει το ρητό
"Με όποιον δάσκαλο καθήσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις" μήπως θα πρέπει να προσέξουν πολύ οι Θεσσαλοί την επόμενη Κυριακή ποιόν θα εμπιστευτούν για να διαχειριστεί τον 'κουμπαρά' της Περιφέρειας.
Και κάτι τελαυταίο:
Πόσο ειρωνικό φαντάζει ,ένας πρώην σύμβουλος του Μαντέλη, να επιδιώκει την οικονομική διαχείριση του κρατικού κορβανά;
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top