Τεράστια βόμβα με τις μέγιστες καταστρεπτικές συνέπειες έχει σκάσει από εχθές στους Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς οικονομικούς & πολιτικούς κύκλους με συνέπειες εως και την άλλη μεριά του Ατλαντικού με επίκεντρο την Ελλάδα και την νομιμότητα υπογραφής του ΠΔ γνωστού και ως μνημονίου καθώς και των Π.Δ. που τον εφαρμόζουν.Αφου υπογραφηκε απο προεδρο δημοκρατιας που τελουσε και τελει σε πληρη εγκεφαλικη σύγχηση ( νοσο αλτσχαιμερ).
Διατηρούσαν το μυστικό επτασφράγιστο αλλά......
η τιμή των Spread ανεβαίνει κατακόρυφα. Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπρακη για άλλη μια φορά προωθεί εκτάκτως για άλλη μια φορά έναν νέο Κυβερνήτη της Χώρας τον κο Μαρκεζίνη Ενώ ο ΓΑΠ τρέχει να αμυνθεί των εξελίξεων.
Διεθνής Πολιτικοί κύκλοι αναφέρουν ότι το Μνημόνιο ως Προεδρικό Διάταγμα (Π.Δ.) καθώς και τα υπόλοιπα Προεδρικά Διατάγματα που το εφαρμόζουν (ασφαλιστικό, φορολογικό, εργατικό) δεν είναι έγκυρα ούτε Ισχυρά διότι θεσμικά πρέπει να είναι υπογεγραμμένα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αν όμως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας βρίσκεται..... σε πλήρη εγκεφαλική σύγχυση και αποδειχθεί ότι πάσχει από την ανίατη νόσο του Αλσχαιμερ , όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που διαρρέουν διαρκώς , τότε νομικά και συνταγματικά ή υπογραφή του δεν ήταν και δεν είναι ισχυρή. Συνεπώς κάθε έγγραφο που του υπέβαλλαν και του υποβάλλουν να υπογράφει δεν είναι ισχυρό ούτε έγκυρο.
Αρα ανίσχυρο (ΑΚΥΡΟ) το Μνημόνιο και κάθε άλλο Προεδρικό διάταγμα που εφαρμόζει τους όρους του μνημονίου.
Στο Σημείο αυτό καλούνται όλοι οι αρχηγοί κομμάτων να βγάλουν τις τάχα μου μάσκες άρνησης του μνημονίου και καταθέσουν ως οφείλουν την πραγματικότητα.
Θα το κάνουν;  Την ευκαιρία την έχει ο καθένας στα χέρια του.

Sxolio αναγνώστη (Αίολος) στην συγκεκριμένη ανάρτηση στο patrinaki:
Aφού υπάρχει η ένδειξη συναρπαστικό στις αξιολογήσεις σου, έχω να πω ότι είναι συναρπαστικό το μπλοκ σου αγαπητέ.
Μιλάς με την φωτογραφία σου, θα ήθελα να πω ότι :
Άρρωστος ο Πρόεδρος (ένας Σαρτζετάκης σε τέτοια χρόνια θα μιλούσε).
Πέθανε ο Αρχιεπίσκοπος που θα όρθωνε ανάστημα (Χριστόδουλος) και μουγγός- ανύπαρκτος ο τωρινός Αρχιεπίσκοπος, σε σημείο να μη ξέρουμε το όνομά του.
Ο στρατός! Αλήθεια που είναι ο στρατός;
Η πολιτική ηγεσία τραγικά διεφθαρμένη.
Τα συνδικάτα υποταγμένα, τέτοια συνδικάτα έχουμε να δούμε από την εποχή του Μακρή (ο κατοχικός συνδικαλισμός ήταν πιό δραστήριος).
Τα ΜΜΕ, ας μη μιλάμε για αυτό τον συμφερτό των φερέφωνων (ευτυχώς που υπάρχουν τα μπλοκ, τα οποία είναι η σύγχρονη Ντόιτσε Βέλλε) .
Η δικαστική εξουσία!
Τι υπάρχει για να προστατευτεί ο λαός;
Ο κατοχικός στρατός 1941-1944 είχαν επιμνοήσει την πείνα για να αποσπάσουν την προσοχή του πληθυσμού και να την επικεντρώσουν στο στομάχι.
Η ίδια συνταγή και σήμερα.
Φως πουθενά......
Οnline-press: Το ότι ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν είναι πολύ καλά φαίνεται αφενός ότι το τελευταίο διάστημα είναι σχεδόν απών από κάθε εκδήλωση και βέβαια και από τον τρόπο που τον επιστράτευσαν (λόγω των εντονων φημών) στον πρόσφατο μαραθώνιο της Αθήνας.  Εμεις όμως ελπίζουμε ότι όλα αυτά που ακούγονται για τον κ. Παπούλια να είναι φήμες και υπερβολές και ότι ο άνθρωπος είναι 100% καλά στην υγεία του. Με αυτό όμως που συμφωνούμε απόλυτα είναι με το σχόλιο του αναγνώστη στο patrinaki και βέβαια  με την τελικά διαπίστωση ότι δεν βλέπουμε ....φως πουθενά! 

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top