Με έναν τρόπο εορταστικό και παράλληλα ανθρώπινο, άμεσο και διαδραστικό, ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάτρας Γιάννης Δημαράς και η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» επέλεξαν να κλείσουν την προεκλογική εκστρατεία, του πρώτου γύρου των δημοτικών εκλογών, «βλέποντας ότι οι Πατρινοί έχουν αποδεχθεί, ότι υπάρχει μια παράταξη ανεξάρτητη, χωρίς κομματικές δεσμεύσεις, η οποία έχει τη διάθεση να βγάλει την πόλη από το τέλμα που είναι σήμερα», όπως τόνισε σήμερα, από τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου ο εκπρόσωπος Τύπου της παράταξης Πέτρος Ψωμάς.
«Τους περιμένουμε όλους στην κάλπη –τόνισε- την οποία σεβόμαστε απόλυτα, κρίναμε όμως ότι πρέπει μια πολιτισμένη προεκλογική καμπάνια, με χαμόγελο και θετικές προτάσεις, να κλείσεI με μια γιορτή. Η απογοήτευση και η αγανάκτηση του κόσμου είναι σαφής και περιμένουμε την Κυριακή, να μετατραπεί σε θετική ενέργεια και σε ψήφο υπέρ της αλλαγής του σκηνικού».
Με τον υπαίθριο εορτασμό επί της Αγίου Νικολάου η παράταξη «Τώρα για την Πάτρα» του υποψήφιου Δημάρχου Γιάννη Δημαρά ολοκληρώνει την προεκλογική περίοδο της πρώτης φάσης και δίνει το ραντεβού της, για τη μάχη του δεύτερου γύρου. Με αυτή μας την πρωτοβουλία, ενημερώνουμε τους Πατρινούς δημότες για τις υποψηφιότητες, τις θέσεις και τις προτάσεις της παράταξής μας, μιλούμε μαζί τους και λαμβάνουμε τη θετική τους ανταπόκριση και τα αισιόδοξα μηνύματά τους. Οι Πατρινοί επιτέλους είναι αποφασισμένοι, το χαμόγελο να επιστρέψει στα πρόσωπά τους, η Πάτρα να αλλάξει και όλοι μαζί να απολαύσουμε από 1η Ιανουαρίου του 2011 ένα νέο σκηνικό. Ευχαριστούμε τους πολίτες της διευρυμένης πλέον Πάτρας, που αποδεικνύουν με την ανταπόκρισή τους και την αποδοχή στις θέσεις του Γιάννη Δημαρά και του συνδυασμού «Τώρα για την Πάτρα» ότι η ώρα είναι τώρα για τη μεγάλη αλλαγή».
Στον πεζόδρομο υπήρχαν από νωρίς το πρωί, και για όλη τη διάρκεια της μέρας, καβαλέτα στα οποία παρουσιάζονταν δημιουργικά οι προτάσεις-θέσεις της παράταξης ανά θεματική ενότητα. Μέλη και φίλοι της δημοτικής κίνησης «Τώρα Για Την Πάτρα» κερνούσαν τους διερχόμενους τοπικά προϊόντα, ενημέρωναν για την εκλογική διαδικασία και τους υποψήφιους του συνδυασμού και συνομιλούσαν με τους Πατρινούς. Το μεσημέρι κορυφώθηκε η δράση με εορταστική μουσική και δρώμενα, ειδικά σχεδιασμένα για παιδιά, με κλόουν και ξυλοπόδαρους. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης οι περαστικοί είχαν την ευκαιρία να σημειώνουν προτάσεις, τις ιδέες τους και τις ευχές τους για την Πάτρα και τον συνδυασμό.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top