Ο ακατανόμαστος , ο ανεκδιήγητος, ο αμερικανόδουλος υπηρέτης ντόπιων και ξένων συμφερόντων, ο νεκροθάφτης της οικονομίας μας, ο δούλος του Μνημονίου και του Δ.Ν.Τ., που έριξε την Κοινωνία μας στην φτωχοσπιναλόγκα, που μακέλεψε τις ψυχές και τα όνειρά μας, ο βασιλιάς της σαρδαμομπουρδολογίας, ο ηθικός και φυσικός αυτουργός της αιχμαλωσίας και της υποδούλωσης της Πατρίδας μας, ο νενεκοπράκτορας George Μνημονιό Δ.Ν.Τ. Παπανδρέου, έθεσε δίλημμα εκβιάζοντας τους Συμπολίτες μας: Σγουρός ή Εθνικές Εκλογές.
Μας πρότεινε να ψηφίσουμε το τέκνο του, τον εκλεκτό του, το πουλέν του, τον γιουσουφό-γκιαούρη, την φιλιππινέζα του, την γλάστρα του, τον αρχικομπάρσο του, τον, ντοπό-γιασούφο-Γιάννη Σγουρό. Τον άνθρωπο που πότιζε τους αρσιβαρίστες μας με ντόπα και με απαγορευμένες ναρκωτικές ουσίες, την επιτομή της διχασμένης προσωπικότητας.
Το πρωί είναι υπέρ του Μνημονίου και το βράδυ δηλώνει δήθεν κατά. Ο ορισμός του διπρόσωπου Μαυρογιαγιαλούρου πολιτικάντη, που με έπαρση χιλίων πιθηκό-καρδιναλίων δηλώνει ότι μετέτρεψε την Νομαρχία σε Καλλιφόρνια. Ως φαυλεπίφαυλος και αρχιτέκτονας μαϊμού προϋπολογισμών στη Νομαρχία, χωρίς ούτε ένα αξιόλογο έργο υποδομής επιδιώκει να υφαρπάξει την ψήφο μας με το εκβιαστικό δίλημμα: Σγουρός ή Εθνικές Εκλογές.
Πολίτες αυτής της Χώρας, ας δώσουμε με την ψήφο μας την 7η Νοεμβρίου ένα ισχυρό ράπισμα στον ακατανόμαστο γυρολόγο Πρωθυπουργό Εξωτερικών, στο βαποράκι, στον πλασιέ της κατασυκοφάντησης στο εξωτερικό της Ελληνικής Κοινωνίας ως διεφθαρμένης και στο πολιτικό-ιδεολογικό τέκνο του τον χρισμενό-ντοπαρισμένο φιλιππινεζό Γιάννη Σγουρό.
Μαυρίστε τους, ισοπεδώστε τους με τη δύναμη της Ψήφου σας με ευρεία ενεργητική συμμετοχή, με πάθος, οργή και αγανάκτηση. ΌΧΙ ΜΕ ΑΠΟΧΗ, διότι είναι υπέρ τους. Ξεσηκωθείτε και ψηφίστε ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ. Καταδικάστε τους και ο θυμός μας ας καταστεί μία πυρακτωμένη λάβα αποδοκιμασίας και εφαλτήριο. Αφετηρία Ελπίδας, γυρίζοντας σελίδα που θα την ξαναγράψουμε από την Αρχή
(Ν. Δημητρίου)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top