Ερωτηθείς σχετικά με την επίσκεψη του Πρωθυπουργού, κ.Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης, Γιώργος Παπαναστασίου, έκανε το παρακάτω σχόλιο:
«Ασφαλώς και καλωσορίζουμε τον πρωθυπουργό στην Πάτρα. Ελπίζουμε να ταξιδέψει με το αυτοκίνητο ώστε να αντιληφθεί την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες, οι οποίοι εξακολουθούν να πληρώνουν τα διόδια που η κυβέρνησή του θα μείωνε. Ελπίζουμε, επίσης, να πραγματοποιήσει μια μικρή βόλτα στο κέντρο της πόλης για να συνομιλήσει με τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους για να καταλάβει τον οικονομικό παγετό που η κυβέρνησή του έχει προκαλέσει στην αγορά.
Μάλλον δεν θα προλάβει να επισκεφτεί το ΤΑΣ για να πληροφορηθεί την λίστα των πολιτών που περιμένουν ακόμα τις επιδοτήσεις για τα σεισμόπληκτα κτίριά τους, αλλά ούτε και τις κατεστραμμένες καλλιέργειες του Αχαϊκού και Ηλειακού κάμπου. Η παρουσία του, άλλωστε, θα είναι ολιγόωρη και ενδεχομένως ο ντόπιος περίγυρός του να προσπαθήσει να τον απαλλάξει από δυσάρεστες καταστάσεις.
Δεν πειράζει, όμως.
Μετά την 1η Ιανουαρίου 2011, θα έχουμε την ευκαιρία ως η πρώτη αιρετή περιφερειακή Αρχή της Δυτικής Ελλάδας να του εκθέσουμε αναλυτικά όλα τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής και να απαιτήσουμε να υλοποιηθούν έως κεραίας οι υποσχέσεις που ο ίδιος προεκλογικά είχε δώσει από την πλατεία Γεωργίου της Πάτρας».
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top