Γράφει ο 29-26
Ακριβώς δύο μήνες πριν αποκαλύψαμε μέσα από αυτό το blog την ως δια μαγείας εξαφάνιση ενός ολόκληρου section από το προσωπικό site του πρωθυπουργού. Το section αυτό όπως φαίνεται και στη σχετική φώτολεγόταν ‘’ΟΠΤΙΚΗ ΓΩΝΙΑ’’ και ήταν αφιερωμένο σε blogs forum απόψεων και γενικότερα στους νέους.
Σαν απλοί πολίτες και μέσω της επικοινωνίας ρωτήσαμε (δις) τον λόγο που αυτό το ενδιαφέρον section αποσύρθηκε από το site του πρωθυπουργού αλλά απάντηση δεν λάβαμε ποτέ. Φανταστείτε να είχαμε και καμιά μεγαλύτερη ανησυχία που θα ‘’καταχωρούμασταν’’.
Εν πάση περιπτώσει ο Παπανδρέου ξαναθυμήθηκε τους νέους δυο ημέρες πριν από τις εκλογές και μίλησε μαζί τους μέσω ίντερνετ. Είναι προφανές ότι μας θεωρεί όλους ηλίθιουςνέους και ηλικιωμένους. Καταδέχεται να απευθυνθεί στο λαό ώρες κυριολεκτικά πριν τις εκλογές παίζοντας το τεχνοκράτης και κουλ.
Ποντάρει για άλλη μια φορά στον τεράστιο συντηρητισμό και οπαδισμό των Ελλήνων που τα τελευταία πολλά χρόνια εκλέγουν κυβερνήσεις με το πάθος των ντέρμπυ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού. Και είναι πολύ λογικό να κινείται έτσι όταν δεν παίρνει μια αποστομωτική απάντηση από την κάλπη ώστε να κάτσει στη γωνιά του ήσυχος και να συλλογιστεί τι πήγε στραβά. Θα πάρει αυτή την απάντηση αύριο. Πολύ αμφιβάλλω…
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top