Την ώρα που οι διαμαρτυρίες των πολιτών για την έλευση του ΔΝΤ στη χώρα έπαιρναν μορφή έντονων απεργιακών κινητοποιήσεων μέσα στον Απρίλιο, ο πρωθυπουργός της χώρας κάπου στην περιοχή του Χολαργού αδυνατούσε να αποφασίσει αν θα αγοράσει το Superfly 100 ή το Trek Session 88 '10.
Πρόκειται για μοντέλα mountain bike ( ποδήλατα αποκλειστικά για δύσβατες διαδρομές στο βουνό) που έχουν την δυνατότητα να αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες σε κάθε είδους έδαφος και απευθύνονται στους ειδικούς της ποδηλασίας.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ, έπειτα από το ανάλογο briefing του πωλητή του καταστήματος για τις προδιαγραφές και τις δυνατότητες των δύο μοντέλων, ο κ. Παπανδρέου διάλεξε χωρίς δεύτερη σκέψη το ποδήλατο που του ταιριάζει-«ακριβό αλλά καλό», όπως του είπε και ο πωλητής του καταστήματος. Το μοντέλο Superfly 100 της εταιρίας Gary Fisher στις αποχρώσεις του μαύρου και κόκκινου κέντρισε την προσοχή του Πρωθυπουργού. «Αγωνιστικό ποδήλατο, σπάνια θα το δείτε να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας. Μόνον ο Πρόεδρος και ένας επιχειρηματίας αγόρασαν το εν λόγω μοντέλο από εμάς» μας εξήγησε ο πωλητής, χωρίς να γνωρίζει ότι μιλάει με δημοσιογράφο. Σχεδόν 5.000 ευρώ άφησε στο ταμείο του καταστήματος ο Γιώργος Παπανδρέου μιας και το «τσιμπημένο» στην τιμή ποδήλατο συνοδεύεται από εξίσου ακριβό εξοπλισμό.
(newpost.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top