Ο υπ. Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, με αφορμή την ομιλία του Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου στην Πάτρα, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Μετά τον πρόλογο του κ. Κατσιφάρα και την ομιλία του κ. Παπανδρέου, ο δικός μας επίλογος είναι:
1. Ο Γιώργος Παπανδρέου ταύτισε τα πρόσωπα των επιλογών του με τον ίδιο και τους έδωσε το χαρακτήρα της ήττας, που ο ίδιος σέρνει πλέον μαζί του.
2. Μετά από 30 χρόνια βουλευτής και 21 χρόνια υπουργός, έκανε εξαγγελίες για έργα, υπενθυμίζοντας ότι η μέχρι τώρα εγκατάλειψη της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας έχει και το ονοματεπώνυμό του.
3. Κλείστηκε σε έναν μικρό χώρο για να εκφράσει την στενοχώρια που νιώθει ο κόσμος εξ αιτίας του.
4. Δυστυχώς, παρέμεινε επισκέπτης όλα αυτά τα χρόνια…
5. Όχι μόνο θα καταψηφιστεί και θα τιμωρηθεί για τα ψέματά του, αλλά και θα αποδοκιμαστεί για την απραξία και την αδιαφορία του.
Και δεν θα πάει σε εκλογές, παρά μόνο εάν δεν έχει το θάρρος να αποχωρήσει οικειοθελώς.
6. Οι πολίτες εξοργισμένοι παραμένουν εγκαταλελειμμένοι στα άλυτα προβλήματά τους και θα τιμωρήσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ την Κυριακή της λαϊκής ετυμηγορίας.
8. Όσον αφορά το επίδομα 100-300 ευρώ στους χαμηλοσυνταξιούχους, με κόστος 100 εκατομμύρια ευρώ, ενημερώνουμε τον κ. Πρωθυπουργό:  «Ο προϋπολογισμός περιλαμβάνει αφαίρεση 150 εκατομμυρίων ευρώ από τους υψηλοσυνταξιούχους και απόδοσή τους στους   χαμηλοσυνταξιούχους». Γιατί λοιπόν, τα υπόλοιπα 50 εκατομμύρια ευρώ, δεν τα αποδίδει στους αγρότες και τους αφήνει στην παγωνιά;
Το συμπέρασμα από την ομιλία του Πρωθυπουργού, είναι ότι ο κ. Κατσιφάρας έχει πλέον την ευκαιρία να παραμείνει στα βουλευτικά έδρανα…»
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top