Ο εναγκαλισμός του Γιάννη Λαμπρόπουλου προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κατά την άφιξη του Αντώνη Σαμαρά στο εκλογικό κέντρο του Δ. Δράκου στο κέντρο της Καλαμάτας δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστος. Η κόντρα Σαμαρά - Λαμπρόπουλου για την πρωτοκαθεδρία στη Μεσσηνία αριθμούσε δεκαετίες, ενώ είναι γνωστό ότι ο πρώην υφυπουργός Άμυνας, όταν απομακρύνθηκε από το κυβερνητικό σχήμα του Κ. Καραμανλή και παράλληλα εισήχθη ο Αντώνης Σαμαράς ως υπουργός Πολιτισμού, εξέφρασε τη δυσαρέσκεια του γυρνώντας τη πλάτη στο δείπνο του τότε πρωθυπουργού και κάνοντας δηλώσεις σε βάρος του. Ο κ. Λαμπρόπουλος ήταν και στα «φαβορί» προς αποχώρηση, με κατεύθυνση την κυρία Μπακογιάννη. Ωστόσο, η πρόσφατη εικόνα τους διέψευσε όλους. Ο βουλευτής Μεσσηνίας έχει ταχθεί ψυχή και σώματι στο πλευρό του Δ. Δράκου στην προσπάθεια ρου να εκλεγεί περιφερειάρχης Πελοποννήσου αλλά και δίπλα στον Αντώνη Σαμαρά με ειλικρίνεια.
Κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Γιώργο Κοντογιάννη. Τον βουλευτή Ηλείας τον ήθελαν από μέρα σε μέρα διαγραφέντα, όμως κι αυτός διέψευσε τις «Κασσάνδρες», τασσόμενος στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Γ.Παπαναστασίου, πραγματοποιώντας περιοδείες προς όφελος της υποψηφιότητας , όπως πρόσφατα, συνοδεύοντας τον Δ. Αβραμόπουλου στο νομό. Τα ίδια ισχύουν και για τον Θ. Γιαννόπουλο, τον Σ. Κεδίκογλου και πάει λέγοντας.
Είναι η ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό, όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις, που θέλουν τη Νέα Δημοκρατία σε απόσταση αναπνοής από το ΠΑΣΟΚ αλλα και νικήτρια στη μάχη των περιφερειών, που «άλλαξαν» τη γνώμη των βουλευτών της ΝΔ ή από μόνοι τους αναθεώρησαν τις απόψεις τους και επέλεξαν να μείνουν στο «μαντρί»;
(Επίκαιρα)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top