Στην βουλή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Αυγενάκης, ζήτησε από το υπουργείο δικαιοσύνης και τον υπουργό κύριο Καστανίδη "να προχωρήσουν σε συγκεκριμένη νομοθετική ρύθμιση για τον περιορισμό της ανεξέλεγκτης λειτουργίας των μπλογκς, ώστε να υπάρξει περιορισμός των φαινομένων συκοφαντικής δυσφήμισης, υβριστικών ή απειλητικών δημοσιευμάτων κατά δημοσίων προσώπων ή διάδοσης ψευδών ειδήσεων, να αρθεί η ανωνυμία τους και να μπορούν να εντοπιστούν οι συντάκτες των ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων."
Κύριε Αυγενάκη, επώνυμα σας λέω ότι λέτε ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Τι θα κάνετε δηλαδή; Θα αρχίσετε να μηνύετε bloggers γιατί σας έθιξαν; Εμείς τι πρέπει να κάνουμε δηλαδή με εσάς τους πολιτικούς που κάθε μέρα μας συκοφαντείτε και μας δυσφημίζετε σε όλο τον κόσμο; Θα μου πείτε δεν το κάνετε εσείς συγκεκριμένα; Ε τότε γιατί δεν αναφέρεστε και εσείς σε συγκεκριμένα blogs;
Υπάρχουν νόμοι κύριε Αυγενάκη. Και οι νόμοι αυτοί δεν θα μετατραπούν σε φασιστικό κυνήγι μαγισσών γιατί "θίγεστε". Αν κάποιος σας θίγει μπορείτε να τον κυνηγήσετε βάση των νόμων. Δεν θα ελέγξετε το διαδίκτυο γιατί γίνεται διάδοση... ψευδών ειδήσεων!!! Αυτό το κάνουν καθημερινά τα κανάλια και οι εφημερίδες. Να ελέγξετε πρώτα αυτούς και μετά να μπείτε στον χώρο της προσωπικής έκφρασης.
Αλήθεια, αν κάποιος στον δρόμο μιλάει πρέπει να έχει και ταμπελίτσα με το όνομά του; Γιατί αυτό μας λέτε!!!
Εγώ κύριε Αυγενάκη μιλάω πάντα επώνυμα. Αλλά είναι προσωπική μου επιλογή. Δεν την επιβάλω σε κανέναν και η επιβολή της μου προκαλεί αηδία κύριε Αυγενάκη.
Και μια συμβουλή προς την Ν.Δ. Μαζέψτε τον...
(vasperview.gr)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top