Με αφορμή τις δηλώσεις του Διευθύνοντα Συμβούλου της ΓΑΙΟΣΕ Νίκου Ιωαννίδη για το επικείμενο ξεπούλημα των εκτάσεων του ΟΣΕ σε Άγ. Διονύσιο και Άγ. Ανδρέα, η υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης «Τώρα για την Πάτρα», Λένα Καλεντζώτη έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Για ακόμα μια φορά μας εξαπάτησαν. Για ακόμα μια φορά μας θεώρησαν δεδομένους και μας πέταξαν στα αζήτητα. Για ακόμα μια φορά μας πούλησαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες.
Οι δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της ΓΑΙΟΣΕ Νίκου Ιωαννίδη για το επικείμενο ξεπούλημα των χώρων του ΟΣΕ στον Άγ. Διονύσιο και τον Άγ.Ανδρέα, που προορίζονταν για παρκινγκ, ήταν αποκαλυπτικές των κυβερνητικών προθέσεων. Σφουγγάρι στις υποσχέσεις που μένουν πλέον στα λόγια.
Τι κι αν είχε μπει το νερό στο αυλάκι για την παραχώρηση των εκτάσεων αυτών στον Δήμο Πατρέων, όπως αποδεικνύεται η εκτροπή των υδάτων είναι πολύ πιο εύκολη απ’ ότι πιστεύαμε.
Τώρα προέχουν οι ιδιωτικοποιήσεις. Ποιος νοιάζεται για τους Πατρινούς που ψάχνουν εναγωνίως μια θεσούλα για να παρκάρουν του Ι.Χ. τους προκειμένου ν’ αποφύγουν το «πνιγμένο» κέντρο της πόλης;
Τα δύο αμαξοστάσια προορίζονται, προφανώς, για άλλη αξιοποίηση. Στο μεσοδιάστημα όμως και μέχρι να γίνει αυτή η αξιοποίηση γιατί οι χώροι δεν παραχωρούνται στην πόλη; Αυτό κανείς νοήμων πολίτης δεν μπορεί να το καταλάβει! Αυτό άλλωστε προβλεπόταν από την αρχική συμφωνία που είχε υπογραφεί ανάμεσα στις δύο πλευρές.
Ας ελπίσουμε πως ο αρμόδιος Υπουργός Δημήτρης Ρέππας θα βρει λίγο χρόνο για να μας λύσει τις απορίες, που όσο περνούν οι μήνες γιγαντώνουν και γίνονται θυμός και οργή, που κάποια στιγμή θα ξεσπάσει!!!!
Φτάνει πια η κοροϊδία… ήρθε η ώρα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας.»
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top