Ενοχλημένοι εμφανίζονται συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου στο Μέγαρο Μαξίμου, με όσα υποστηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, σε αποκλειστικό άρθρο του που δημοσιεύουν σήμερα τα «Νέα Σαββατοκύριακο».
Σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, από το επιτελείου του Γιώργου Παπανδρέου διαρρέει η ενόχληση για το γεγονός ότι ο Κώστας Σημίτης βγήκε και μίλησε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία για το ΠΑΣΟΚ, και εκ των πραγμάτων δημιούργησε ζητήματα, με όσα είπε. Ο πρώην πρωθυπουργός, δικαιολόγησε ουσιαστικά τη στρατηγική επιλογή της Κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου να προχωρήσει στην υπογραφή του μνημονίου με την τρόικα, επέρριψε ευθύνες στη Νέα Δημοκρατία, η φράση του ωστόσο «το μνημόνιο δεν είναι πανάκεια», προκαλεί νέα ρωγμή στην πολιτική της Κυβέρνησης.
Και βέβαια, εκείνο που περισσότερο από όλα ανησυχεί το Μέγαρο Μαξίμου, είναι η φυσιολογική αξιοποίηση του άρθρου Σημίτη από τη Νέα Δημοκρατία και τα υπόλοιπα κόμματα της Αντιπολίτευσης, προκειμένου να δείξουν ότι υπάρχει διάσταση απόψεων ανάμεσα στον σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, και τον προκάτοχό του στην ηγεσία του Κινήματος.
(statesmen)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top