(του Δημοσθένη Μαρίνου)
Στα όρια της έκρηξης βρίσκεται ο κομματικός μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ στον Πειραιά, μετά τις εξελίξεις στο θέμα του Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος αποκλείστηκε από το ψηφοδέλτιο Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής, μετά από βέτο που έθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μίχας.
Ο Παναγιώτης Φασούλας, με ερείσματα σε σημαντικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, και έχοντας στην πλάτη του τη θητεία στο μεγάλο λιμάνι, σε μια δύσκολη εποχή για το Κίνημα, θεωρεί εαυτόν θιγμένο, για τον τρόπο με τον οποίο του συμπεριφέρθηκε η παράταξη την οποία τίμησε με τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια. Στενοί συνεργάτες του μάλιστα, δεν κρύβουν ότι υποψιάζονται πως διάφοροι καλοθελητές έχουν βάλει λόγια στον Γιώργο Παπανδρέου και τους συνεργάτες του, με αποτέλεσμα ο Παναγιώτης Φασούλας να χάσει νωρίς το τρένο, και να μην έχει καμία τύχη απέναντι στον Γιάννη Μίχα.
Γι’ αυτό και σύμφωνα με πληροφορίες του statesmen.gr, ο Παναγιώτης Φασούλας ήρθε σε επαφή με το Μέγαρο Μαξίμου, και ζήτησε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου. Το κλίμα μεταξύ των συνεργατών του Πρωθυπουργού για την άλλοτε “αράχνη” του ελληνικού μπάσκετ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό, η συγκυρία της στιγμής όμως, φέρνει τον Παναγιώτη Φασούλα σε θέση ισχύος.
Ήδη, τα πρώτα μηνύματα που φτάνουν στην Ιπποκράτους κάθε άλλο παρά ενθαρρυντικά είναι, όχι μονάχα από τον Πειραιά, αλλά και συνολικά από την Περιφέρεια Αττικής, καθώς φαίνεται ότι ο “εμφύλιος” Μίχα-Φασούλα έχει ως μεγαλύτερο “θύμα” του την υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού.
(statesmen)

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 14 Οκτωβρίου 2010 - 12:14 μ.μ.

Τον γενιτσαρισμο πολλοι αγαπησαν τους γενιτσαρους κανεις
Ακους Παναγιωτη;;;;;;

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top