Ο κόσμος πολύς μιλούσε ακατάπαυτα, χαιρετούσε πάσχιζε απεγνωσμένα να δώσει ζεστασιά στο παγερό κτίριο φάντασμα στην «αγορά του Αργύρη».
Αφορμή γι΄ αυτόν το ξεσηκωμό στάθηκε το βιβλίο του Τάσου Σταθόπουλου. Ομιλητές Αντώνης Σκιαθάς , Ανδρέας Φούρας ,και Ανδρέας Μιχαλόπουλος.
Πρώτος πήρε το λόγο ο Φούρας, κάνοντας αναδρομή με κλεμμένα από το βιβλίο λόγια, για να καταλήξει ότι το κτίριο φάντασμα (μπρρρρ) που στέκεται καταραμένο...
άψυχο(…) χωρίς παρόν και μέλλον είναι το μοναδικό παιδί της τετράχρονης σχέσης του με το Δήμο!!!
Την εκδήλωση έκλεισε πάλι ο Φούρας, όχι για το βιβλίο, αλλά για να απαντήσει (ψελλίσει)στις δολοφονικές μπαλοθιές του Σκιαδά για την πλήρη εγκατάλειψη και δολοφονική αδιαφορία του δήμου για την ιστορία αυτής της πόλης. Ο Σκιαθάς μίλησε με ανατριχιαστικά γεγονότα για πολτοποιημένα πολύτιμα αρχεία (Τόφαλος, Λαδόπουλος κλπ),πεταμένα αρχεία του καρνάβαλου( αυτό δεν αφορά τον Αλέξη Σκαρμέα ,αυτός ετάχθη για φρου φρου και αρώματα) .
Δεν ήταν καλό Τάσο που κάλεσες την πολιτική παρακμή της πόλης. Να καλούσες την αθλητική κοινότητα, τα σχολεία, φωτισμένα μυαλά και να κρέμαγες πλεξούδες από σκόρδα μη τυχόν και μπουν οι σκιές της πόλης που λοιδορούν, στραγγαλίζουν κάθε λαμπερό με τις παλαιομοδίτικες γραβάτες τους.
(lifestani)
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top