Επίθεση του Προέδρου της ΝΟΔΕ... κατά παντός υπευθύνου, σε σχέση με το γκάλοπ της εταιρείας VPRC που δημοσίευσε η εφημερίδα "Πελοπόννησος"! "Για να ψηφίσει κάποιος Πατρινός πρέπει να λάβει υπ' όψιν του το πρόγραμμα του συνδυασμού, την αξιοπιστία του υποψήφιου, αλλά και το σώμα του συνδυασμού που αποτελείται από 240 άτομα. Πέστε μου ποια στοιχεία αποτυπώθηκαν σε αυτό το γκάλοπ; Το θεωρώ αναξιόπιστο. Μου κάνει εντύπωση πως κάποιοι έσπευσαν να δημοσιεύσουν αυτό το γκάλοπ, την ημέρα που αναμένετο η στήριξη του Κώστα Χριστόπουλου από τη Ν.Δ. Θεωρώ ατυχές το γκάλοπ όσον αφορά τον σχεδιασμό του, τον χρόνο που έγινε, και όσον αφορά στο χρόνο που επέλεξαν κάποιοι να το δημοσιοποιήσουν". Αυτά είπε πριν από λίγο μιλώντας στον Max FM ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ανδρέας Μαζαράκης!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ"
"Θα έπρεπε ο κ. Μαζαράκης να αναλύσει τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης και στη συνέχεια να κάνει σχόλια. Αλλα θα πρέπει να απασχολήσουν τη Ν.Δ. και νομίζω ότι ήδη ο κ. Χριστόπουλος έχει διαβάσει το γκάλοπ και μελετά τα ευρήματα. Θεωρώ άστοχη την παρατήρηση του κ. Μαζαράκη όσον αφορά στον χρόνο δημοσίευσης του γκάλοπ. Η ανακοίνωση για τον κ. Χριστόπουλο ήταν να γίνει από την προηγούμενη Παρασκευή. Αν η Ν.Δ. για κάποιους τεχνικούς λόγους το ανακοίνωσε την Τρίτη, δεν φταίει η "Πελοπόννησος" που είχε παραγγείλει και πληρώσει την μέτρηση" δήλωσε στον Max Fm ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Νίκος Σύφαντος.
(dete.gr)

Online-press: Ένα ακόμα λεκτικό και όχι μόνο, ατόπημα του προέδρου της ΝΟΔΕ σε βάρος τόσο της γνωστής και αξιόπιστης πανελλαδικά εταιρείας VPRC όσο και εναντίον της εφημερίδας "Πελοπόννησος". Η λεκτική αδυναμία του προέδρου της ΝΟΔΕ Αχαίας είναι εμφανής και καλο τόσο για το κόμμα της Ν.Δ όσο και για τους υποψηφίους, είναι να περιορίσει τις ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εμφανίσεις του.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top