Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η μεγαλειώδης χειρονομία του μεγαλειοτάτου επονομαζόμενου και Ποπάυ να συμπεριλάβει τους υποτακτικούς του στην τηλεοπτική του διαφήμιση.
Πρώτα, πρώτα το πιστό εργάτη του πατέρα του και σέμπρο του στα δύσκολα.
Μετά τον καλό του υπάλληλο Αντρέα έμπιστο στην ανοικοδόμηση αποχαρακτηρισμένων πλατειών και λοιπών κοινοχρήστων χώρων και συνοδό στα γήπεδα και τις παρακολουθήσεις αθλουμένων νέων.
Ύστερα την καλή του εξαδέλφη Όλγα, που τόσο τον σέβεται και τον υπολογίζει. Και τέλος, ένα δάκρυ κύλησε στο σκαμμένο μάγουλο του Αποστόλη, όταν με μπουκωμένο στόμα, η Αυτού Εξοχότης του έκανε την τιμή να πάρει μέρος στη παράτα του.
Είναι το πρώτο της σειράς των υπερπαραγωγών, ενώ αναμένονται να ακολουθήσουν πολλά από τους άλκιμους και τους προσκόπους. Στη συνέχεια θα περάσουμε στα δημοτικά συμβούλια της χούντας αλλά και του Καράβολα ....μιας και ποτέ δεν έπαψε το τζάκι καπνίζει...ακόμα και πριν και μετά την Γερμανική κατοχή.....
Μετά, σειρά έχουν τα 80 ταξίδια του στα πέρατα της οικουμένης με λεφτά της Πάτρας, αλλά και η οδύσσεια της συλλογής 36 ενοικίων βάρους 150.000 ευρώ κάθε μήνα.
Τελευταία επεισόδια της σειράς θα είναι: το "Νύχτες στη Στοά με τις ποδίτσες" αλλά και το " Μέρες και χρόνια ατελείωτα στην ερανική επιτροπή του πολιούχου"!!
Γιατί, λεφτά υπάρχουν, όπως είπε και σε μια υψηλή μάζωξη, λέγοντας ότι τηλεόραση της Πάτρας, ζήτησε και έλαβε ήδη 115 χιλιαρικάκια!
Να δούμε που θα σταματήσει το κοντέρ της μεγαλοσύνης του, μετά την ΟΝΝΕΔ ήρθε η ΔΗΑΝΑ η ΠΟΛΑΝ, το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΝ και τώρα .....ποιος ξέρει, άλλωστε ανεξάρτητος -Οπου Φυσαει ο Ανεμος όπως λέει ο λαός - δηλώνει!!

(Γαλάζιος Πολίτης)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top