Αυτή η ανάρτηση δεν είναι πολιτική. Είναι κοινωνική. Έχει μία πολιτική προέκταση όμως πολύ σημαντική.
Σας έχει τύχει ποτέ κάποιος να σας κάνει μια ερώτηση που θεωρείτε χαζή; Ίσως φταίει το επάγγελμά μου, αλλά αυτές τις ερωτήσεις εγώ δεν τις αντέχω. Όταν με παίρνουν τηλέφωνο άνθρωποι με πτυχίο από πανεπιστήμιο και με ρωτάνε γιατί δεν βρίσκουν στο μενού μίας εφαρμογής του 2010 την επιλογή που λέει το βιβλίο για μια έκδοση 5 ετών της εφαρμογής... και δεν μπορούν να... προχωρήσουν εγώ τι να τους πω; Και αυτή ήταν η τελευταία μόνο ερώτηση. Τι απάντησα; "Ψάξε το στο google". Δική τους ανταπάντηση; "Α... μπορώ να το ψάξω και αυτό στο Google;"!!! "Ναι μπορείς. Μπορείς να ψάξεις για τα πάντα στο Google" απαντάω κάθε φορά που μου ζητάνε κάτι που σημαίνει ότι πρέπει να θυμάμαι κάθε επιλογή κάθε προγράμματος που βγήκε ποτέ σε κυκλοφορία!!!
Κάθε νέα ερώτηση όμως καταλήγει στην ίδια ανταπάντηση λες και θα αλλάξει!!! "Α... μπορώ να το ψάξω και αυτό στο Google;" "Ναι ρε φίλε. Όταν λέμε τα πάντα εννοούμε ΚΑΙ ΑΥΤΟ"!!!
Δεν μπορώ να καταλάβω πως επιβιώνουν τέτοιοι άνθρωποι στον πραγματικό κόσμο. Γιατί εντάξει... την τεχνολογία δεν μπορούν όλοι να την καταλάβουν εύκολα. αλλά εδώ μιλάμε για βασικό πρόβλημα αντίληψης!!! Ο συγκεκριμένος μάλιστα που μου έκανε την ερώτηση που σας ανέφερα θέλει να μάθει και να προγραμματίζει!!! Άνθρωπος που δεν μπορεί να σκεφτεί έξω από το κουτί... και θέλει να προγραμματίσει!!! Δεν λέω, καλό παιδί, καλός φίλος, αλλά δεν καταλαβαίνει ότι δεν τον παίρνει;
Ποια είναι τώρα η πολιτική προέκταση της συγκεκριμένης ανάρτησης; Ότι αυτοί οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να... ψηφίζουν!!!
(vesparsview)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top