Μαθαίνουμε ότι ακόμα δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ του σημερινού γκαλοπ της εφημερίδας "Πελοπόννησος" τόσο ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Χριστόπουλος όσο και οι φερόμενοι σαν....πατέρες της μεγαλοφυούς ιδέας της υποψηφιότητας Χριστοπουλου, κύριοι Φλωράτος Μαυρομάτης και Μαζαράκης. Και οι τρεις αυτοί κατάφεραν με την πολιτικά κακή επιλογή τους, την οποία και επέβαλαν και στην Ρηγίλλης, να διασπάσουν την τοπική Νέα Δημοκρατία (δεν φταίει σε τίποτε ο κ Χριστόπουλος). Την ιστορία αυτή βέβαια τελικά την πληρώνει το κόμμα της Ν.Δ, του οποίου μάλιστα το ποσοστό στο γκάλοπ σήμερα έγινε αντικείμενο χλεύης από στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ τα οποία μιλούσαν για αποτελέσματα "εξετάσεων αίματος για ουρικό οξύ και μάλιστα μέσα στα επιτρεπόμενα όρια"!!
Εξίσου σημαντικό θέμα όμως για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας φαντάζει και η ανεπάρκεια του προέδρου της ΝΟΔΕ ο οποίος σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις ήταν απίστευτα προκλητικός για τον μέσο Νεοδημοκράτη. Στη πρώτη περίπτωση μιλώντας χθες σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι ανακοίνωσε ότι ό ίδιος έχει βάλει χαμηλά τον πήχυ του κόμματος..... Στην δε δεύτερη περίπτωση και πιο κραυγαλέα , σήμερα σε ραδιοφωνικό σταθμό προέτρεπε τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ να μην ψηφίσουν τον ανεξάρτητο Δημαρά (του οποίο το πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο έχει και άξια στελέχη της Ν.Δ), αλλά τον έχοντα το επίσημο χρίσμα του ΠΑΣΟΚ κ. Κατσικόπουλο. Επιχείρημα δε του κ. Μαζαράκη ήταν ότι ο κ. Κατσικόπουλος ήταν πολύ καλός σαν νομάρχης Αχαίας. (Είμαστε περίεργοι να μάθουμε αν συμφωνούν με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ ο κ. Βασιλείου και ο κ. Β. Μπεκίρης).
Πάντως μετά από όλα αυτά δεν θα παραξενευτούμε να δούμε τον κ. Μαζαράκη κάποια στιγμή να αλλάζει και πολιτικό στρατόπεδο!!

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top