Ένα από τα σύντομα ανέκδοτα για τη δημοκρατία μας είναι και η ρήση "ανεξάρτητη και ελεύθερη Δημοσιογραφία". Το πόσο ανεξάρτητη και αδέσμευτη είναι η δημοσιογραφία στην Ελλάδα το βιώνουμε καθημερινά στις ειδήσεις των 8 στα μεγάλα κανάλια, και ιδιαίτερα στο MEGA και στο ALTER, όπου εκεί κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, παραθυρωμένοι, σαν τα κοράκια την πέφτουν καθημερινά σε όσους εκπροσώπους των εργατικών τάξεων πάνε να αρθρώσουν κάποια λέξη εναντίον της κυβερνητικής πολιτικής. Η υποστήριξη αυτών των κορακιών δημοσιογράφων υπέρ μιας κυβέρνησης η όποια στέλνει με μαθηματική ακρίβεια τους Έλληνες σε οικονομικό βάραθρο είναι κάτι παραπάνω από προκλητική! Ευτυχώς τελευταία κάποιοι εκπρόσωποι των εργαζομένων έχουν περάσει στην αντεπίθεση και δεν διστάζουν να καταγγείλουν live αυτές τις ανεπίτρεπτες για ελεύθερη δημοσιογραφία πρακτικές. (τελευταίο παράδειγμα ο χαρακτηρισμός δημοσιογράφου -του κ. Καψή- ότι είναι εκπρόσωπος του Πεταλωτή!).
Το κακό πάντως για τα δημοσιογραφικά γιουσουφάκια είναι ότι το όλο σκηνικό φτάνει προς το τέλος του μιας και ο κόσμος είναι πλέον υποψιασμένος και βέβαια τα πρώτα "ζωντανά" γιαουρτάκια δεν θα αργήσουν να πέσουν.....
Επί τη ευκαιρία αλήθεια οι πρόεδροι της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ κ.κ Παναγόπουλος και Παπασπύρος, που επί μήνες είναι εξαφανισμένοι, έχουν φύγει για το εξωτερικό ή ακόμα κατοικούν στην Ελλάδα.....

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 18 Σεπτεμβρίου 2010 - 1:16 μ.μ.

Στα πλαίσια της «ανεξάρτητης ελληνικής δημοσιογραφίας» η ελληνική Πολιτεία δηλαδή εμείς οι φορολογούμενοι πολίτες συνεισφέρουμε στα κανάλια δηλαδή στους Χατζηνικολάηδες , στις Μακρήδες , στους Καψήδες κλπ , αλλά ΚΑΙ στις εφημερίδες τους κάποια δις ευρώ το χρόνο μέσω κρατικών διαφημίσεων.

Δηλαδή ΕΟΤ, ΟΠΑΠ, ΤΡΑΠΕΖΕΣ (κρατικές), μηνύματα πλύσης εγκεφάλου απο ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ, απο ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ κλπ είναι ζεστά ευρώ από εμάς τους φορολογούμενους μαλάκες στους «αδιάφθορους» της ελληνικής δημοσιογραφίας ηλεκτρονικής και έντυπης.

Γιαυτό την επόμενη φορά που τα τηλεοπτικά λαμόγια μιλήσουν για «ανεξάρτητη» από το κράτος δημοσιογραφία καλό θα είναι να τους υπενθυμίσει κάποιος πχ στον κ. Χατζηνικολάου : Πόσα έχει πάρει από το κράτος υπο την μορφή διαφημίσεων για το κανάλι του , τον ραδιοφωνικό σταθμό, και την εφημερίδα του?

Είμαι σίγουρος ότι το ποσό θα είναι σοκαριστικό.

Και καπάκι η ερώτηση στον ίδιο πολύχρωμο μεγαλοπαπαγάλο: Είναι ή δεν είναι κρατικοδίαιτος?

Πώς λοιπόν να πάει κόντρα στην κυβέρνηση και τους υπουργούς που τον ταίζουν καθημερινά?

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top