Μια από τις δύσκολες περιόδους στη σχέση του με τους βουλευτές και τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ διέρχεται ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ως απόρροια των όσων δήλωσε για τη ρουσφετολογική πολιτική που ακολούθησε το Κίνημα στα χρόνια που βρέθηκε στη διακυβέρνηση του τόπου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του “statesmen.gr”, το Μέγαρο Μαξίμου έχει κατακλυστεί από μηνύματα διαμαρτυρίας, κυρίως από βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι δεν κρύβουν τη δυσαρέσκειά τους για τα όσα υποστηρίζει με θέρμη το τελευταίο διάστημα ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, καθώς εξηγούν ότι ουσιαστικά… βγάζει στη σέντρα τους ίδιους, και συνολικά το ΠΑΣΟΚ.
Τα ίδια και χειρότερα συμβαίνουν και στην Ιπποκράτους, όπου εκ των πραγμάτων είναι περισσότερο εύκολη η πρόσβαση κομματικών στελεχών, με τελικό αποδέκτη των διαμαρτυριών τον προθάλαμο του γραφείου του νέου Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη.
Το κλίμα για τον Θεόδωρο Πάγκαλο έγινε ιδιαίτερα βαρύ και από τη χρονική συγκυρία των όσων υποστήριξε, με το ΠΑΣΟΚ να βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, λόγω των κοινωνικών αντιδράσεων στα οικονομικά μέτρα της Κυβέρνησης. Λόγω του εκρηκτικού χαρακτήρα του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης όμως, ελάχιστοι είναι εκείνοι οι οποίοι θα αποτολμούσαν να του απευθύνουν επικριτικά τον λόγο. Γι’ αυτό και προτιμούν να ζητούν από τους συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου να παρέμβουν.
(statesmen.gr)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top