Το κράτος στο οποίο ζούμε και το οποίο φροντίζει μόνο και μόνο να καλύπτει τους συνεταίρους τους, εκπροσώπους του συστήματος τους, που με τα κλεψίματα δημοσίου χρήματος έφτασαν τη χώρα στο σημείο που βρίσκεται ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΕ.
Αντιμετωπίζοντας κάθε επενδυτή σε αυτό τον τόπο σαν εύκολο θύμα για εμπαιγμό και εξαπάτηση φρόντισε με μαφιόζικες μεθόδους τύπου «κόζα νόστρα» να λύσει το «πρόβλημα» που από μόνη της η κυβέρνηση και προσωπικά η υπουργός οικονομίας δημιούργησαν, συγκεντρώνοντας 3.500 επενδύσεις προς αξιολόγηση στον παλιό αναπτυξιακό νόμο.
Δείχνοντας επί 11 μήνες πρωτοφανή ανικανότητα να προχωρήσουν τις επενδύσεις, τη στιγμή που όλοι τους φωνάζουν για άμεση ανάπτυξη σαν μόνη λύση σωτηρίας, και προκειμένου να ξεφύγουν από το τέλμα που τις οδήγησαν ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ.
Σε μια πρωτοφανή για εκλεγμένη κυβέρνηση κίνηση μαφιόζικου τύπου, μια κίνηση που θα έκανε ένας κοινός απατεώνας για να μην εκπληρώσει τις υποχρεώσεις του, προχώρησαν εν μέσω διακοπών , Αύγουστο μήνα με όλες τις δημόσιες και ιδιωτικές υπηρεσίες, τράπεζες, δικαστήρια κ.λ.π. να υπολειτουργούν ή να είναι ουσιαστικά κλειστές, στην έκδοση μιας εγκυκλίου προς όλους τους 3.500 επενδυτές που έχουν καταθέσει προτάσεις επενδύσεων μέσω του αναπτυξιακού νόμου (πολλοί από αυτούς ακόμη και 2 χρόνια πριν) και περιμένουν την αξιολόγηση τους.
Με την εγκύκλιο αυτή τους ζητούν, ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΘΩΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΝΟΜΟ 3299/2004 ΣΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΦΑΚΕΛΟΥ, να προσκομίσουν ως τις 6 Σεπτεμβρίου στοιχεία επικαιροποίησης της ίδιας συμμετοχής κάτι το οποίο είχαν ήδη κάνει, όπως ήταν υποχρεωμένοι αφού ήταν αναγκαία προυπόθεση για την υποδοχή της μελέτης, από την αρχή που κατέθεσαν τον φάκελο της επένδυσης τους.
Η ημερομηνία (6-9) δεν μπήκε τυχαία, το αντίθετο μάλιστα, με τον Αύγουστο «νεκρό» φρόντισαν ο κάθε επενδυτής να έχει μόνο 4 εργάσιμες ημέρες στην διάθεση του για να κάνει πολυδαίδαλες κινήσεις και συγχρονισμούς ώστε να συγκεντρώσει όλες αυτές τις βεβαιώσεις που παράτυπα και παράνομα απαιτούν. Κάτι το οποίο εκ των προτέρων ήξεραν ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πετύχει κανείς επενδυτής μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Έτσι λοιπόν ο στόχος τους θα είχε εξασφαλισμένη επιτυχία. ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ 3.500 ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΟΥΝ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.
Βασανισμένοι από το ανεπαρκές υπουργείο οικονομίας επενδυτές (πολλοί από αυτούς ακόμη και 2 χρόνια τώρα) οδηγούνται σαν «πρόβατα στη σφαγή»
Το τραγικό είναι ότι η συγκεκριμένη κατάπτυστη εγκύκλιος φέρει την υπογραφή του γενικού γραμματέα του υπουργείου οικονομίας κ. Πετράκου, ενός πανεπιστημιακού καθηγητή που έχει στηρίξει όλη του την καριέρα στην μελέτη της «περιφερειακής ανάπτυξης της χώρας». ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ!!!
ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ κ. ΚΑΤΣΕΛΗ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΣΑΝ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΥΠΟΥΡΓΟ και η οποία το μόνο που κάνει είναι να δίνει διαρκώς συνεντεύξεις λέγοντας ψέματα στον λαό, αρνούμενη να ασκήσει στοιχειωδώς τα καθήκοντά της και αποδεικνυόμενη πολύ λίγη για αυτή τη θέση.
Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά τα απίστευτα για κυβέρνηση και όχι συμμορία, κόμματα και βουλευτές, κυβερνητικοί και αντιπολιτευόμενοι, ΣΙΩΠΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΙ ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ.
Αντί να έχουν σηκώσει τον τόπο στον αέρα για αυτές τις μαφιόζικες μεθόδους που χρησιμοποιεί η κυβέρνηση κάθονται μακάριοι.
Ούτε ένας δεν έχει κάνει θέμα και δεν έχει ασχοληθεί καν με αυτές τις κατάπτυστες μεθόδους.
Η δε αξιωματική αντιπολίτευση (και συμμέτοχη σαν προηγούμενη κυβέρνηση σε αυτό το διαρκές και απεχθές έγκλημα) αντί να παίξει σωστά τουλάχιστον αυτό το ρόλο της και να αναδείξει την παρανομία, ζητώντας την άμεση απόσυρση της εγκυκλίου, κάθεται και ασχολείται μόνο και μόνο με το εάν ο Γιαννόπουλος ψηφίσει τον Χειμάρα ή η Παπαδημητρίου τον Δράκο. Τίποτα δεν είναι τυχαίο…
ΕΠΕΙΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!
(Αναπτυξιακός νόμος)

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top