Νέες φήμες, που κυκλοφόρησαν την Κυριακή το απόγευμα στην Πάτρα, έκαναν λόγο για προγραμματισμένο ραντεβού, τη Δευτέρα το πρωί, μεταξύ του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων Κ. Χριστόπουλου, που έχει και την στήριξη της Ν.Δ. και του Α. Σαμαρά, με την ανεξάρτητη βουλευτή και πρώην υπουργό Εξωτερικών της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη, στην Αθήνα.
Σύμφωνα με τις φήμες, οι οποίες είχαν ξανακυκλοφορήσει την περασμένη εβδομάδα και ανέφεραν ότι ο κ. Χριστόπουλος επιδιώκει συνάντηση με την κυρία Μπακογιάννη, το ραντεβού κλείστηκε με πρωτοβουλία του κ. Χριστόπουλου.
Σε δηλώσεις, που είχε κάνει στο attacktv, με αφορμή τις πρώτες φήμες για επαφές με την Ντόρα, ο Κ. Χριστόπουλος είχε τονίσει πως σέβεται τη πολιτική σχέση της κυρίας Μπακογιάννη και του Δ. Αϊβαλή, ο οποίος προχωρά στη συγκρότηση ψηφοδελτίου, για να κατέλθει υποψήφιος δήμαρχος Πατρέων, και είχε σημειώσει πως θα το επιθυμούσε, αν ο κ. Αϊβαλής δεν ήταν υποψήφιος, να έχει και τη στήριξη της Ντόρας.
Η κυρία Μπακογιάννη, όπως λένε οι φήμες που κυκλοφόρησαν, εκτός από τον κ. Χριστόπουλο θα δει και θα συνομιλήσει και με άλλους υποψηφίους δημάρχους που κατέρχονται χωρίς χρίσμα, είτε με τη στήριξη της Ν.Δ. είτε χωρίς αυτή.
(attacktv.gr) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top