Πρόεδρε και σύντροφε,
στη προσπάθεια στήριξης της «γιγαντιαίας» προσπάθειας που κάνεις ΕΣΥ και ΠΑΡΑ-πολύ...λίγοι απ΄ ΟΛΟΥΣ όσους περιστοιχίζουν τόσο εσένα ΟΣΟ και την Κυβέρνησή ΣΟΥ, θα σου επισημάνω-μεταφέρω κάποιες αλήθειες που εισπράττω «ΕΛΕΥΘΕΡΑ» απ' την...«πλέμπα» (όπου «πλέμπα» αναφέρομαι στο 60% φίλων και μελών του ΠΑΣΟΚ-αγνώστων-που σε πιστεύουν και σε αγαπούν)
Αδελφέ, μας περιμένουν σκληροί-πέτρινοι χειμωνιάτικοι μήνες.
Ο κόσμος έβαλε...«πλάτη» και αντέδρασε συγκρατημένα και περιμένει οι «θυσίες» του να...«πιάσουν» τόπο!!!
Το ...«πιάνουν» τόπο...οι «θυσίες» ΜΟΥ (...ΜΟΥ όρα «πλέμπα» ) το βλέπει με το δικό του σκεπτικό που...ΙΣΩΣ να είναι και το ΣΩΣΤΟ!
Ας πούμε το: «πιάνουν» τόπο...οι «θυσίες» του το βλέπει...απ΄το: «ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ εγώ» ρε φίλε...μέχρι «ριγέ πιτζάμες» ή «δέσμευση περιουσίας» στους φοροκλέφτες, επίορκους πολιτικούς (μπλε-πράσινους-κόκκινους) και όποιας άλλης ελεεινής συνομοταξίας λεχριτών (κι΄είναι...πολλοί...ΚΑΙ...γνωστοί). ΔΕΝ πάει άλλο φίλε εν τω...άμα!!! (εδώ ΔΕΝ υπάρχει περίοδος χάριτος)
Πάνε οι καιροί, αδελφέ, που η «πλέμπα» σκεπτόταν το...«μην πέσει η Κυβέρνησή...ΜΟΥ»!!!
Χέστηκε (ΠΛΕΟΝ) ο...νεοέλληνας για την... ΟΠΟΙΑ...Κυβέρνησή...ΤΟΥ, απ΄το καιρό που εκάστοτε κυβερνώντες τον έριξαν στο «καναβάτσο» για να...παντρεύονται κάποιοι απ΄ΑΥΤΟΥΣ στα...Φορ Σίζονς και κάποιοι άλλοι να «κλέβουν» τους φόρους με εταιρίες ΟΦ-ΣΟΡ (ή όπως αλλιώς τις λένε), και κάποιοι άλλοι...και κάποιοι άλλοι...και.
Μην περιμένεις Πρόεδρε μου τους «μαύρους» χειμωνιάτικους μήνες που έρχονται να βλέπεις στους δρόμους ΜΟΝΟΝ τις «ορδές» του ΠΑΜΕ και κάποια κουλτουριάρικα καλόπαιδα.
Θα δεις και...ΜΕΝΑ, την «πλέμπα», με...ματσούκια όχι για να σπάω τζάμια-βιτρίνες-αυτοκίνητα, αλλά να κυνηγάω τα εμπριμέ πολιτικά ρεμάλια που σκύλεψαν στο πτώμα της πατρίδας ΜΟΥ αφού ΠΡΩΤΑ οι ΙΔΙΟΙ την κατάντησαν...ΠΤΩΜΑ.
Αν δεν θες να δεις ΤΕΤΟΙΕΣ φρικτές εικόνες φρόντισε να τους «ξεσκίσεις» μ΄όποιον τρόπο μπορείς (κι' υπάρχουν τρόποι για να ΜΟΥ δείξεις και να...ΠΕΙΣΤΩ ότι οι «θυσίες» ΜΟΥ...«έπιασαν»...τόπο.

(του Γιάννη Καϋμενάκη Mέλος Συντονιστικής Επιτροπής Τ.Ο ΠΑΣΟΚ Καισαριανής) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top