Σε σκηνοθεσία Γιαγκόναν είδαμε άλλη μια δράση του συνδυασμού «Νέοι Άνθρωποι – Νέα Πόλη» του υποψηφίου Δημάρχου Πατρέων κ. Κώστα Χριστόπουλου.
Δεν γνωρίζουμε αν ήταν η πρώτη φορά που εδώ και χρόνια ο υποψήφιος με το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας κ. Χριστόπουλος επισκέφθηκε την παραλία Ιτεών, όμως είδαμε και διαπιστώσαμε ….το έμπρακτο ενδιαφέρον του, μιας και φορώντας τα γαντάκια του (τι κάνει η ανάγκη!) άρχισε να την καθαρίζει μετά μανίας.
Μετά δε από το κουραστικό έργο του συνδυασμού βγήκε και η κατάλληλη ανακοίνωση:
"Σήμερα βρισκόμαστε εδώ σε συνεργασία με τον «Εκπολιτιστικό και αθλητικό Σύλλογο Ιτεών» για να αποκαλύψουμε την αδυναμία των υπαλλήλων της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου να διευθετήσουν το πρόβλημα της παραλιακής ζώνης των Ιτεών.
Η παραλιακή ζώνη πρέπει να παραδοθεί άμεσα στους κατοίκους της, να ολοκληρωθεί η διαμόρφωσή της και να συντηρηθεί για να αποτελέσει κόσμημα για την περιοχή όπως αρχικά έχει σχεδιαστεί.»
Πάντως άσχετα με την σκηνοθετημένη δράση του συγκεκριμένου συνδυασμού, είναι ευκαιρία για τη πόλη να συνεργασθούν όλοι οι υποψήφιοι επίδοξοι σωτήρες της πόλης, να γίνει μια μαζική ενέργεια καθαριότητας των ακτών της πόλης μπας και ξεβρομίσουμε.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top