Ο πρώτος αδελφός λέγεται Γιώργος Παπαρσένος και το Φλεβάρη διορίστηκε από το ΠαΣοΚ Διευθύνων Σύμβουλος στο εθνικό φορέα του φυσικού αερίου, τη ΔΕΣΦΑ ΑΕ (διαχείρηση δις Ευρώ).
Ο δεύτερος, ο Αλέξανδρος Παπαρσένος διορίστηκε το Γενάρη από το ΠαΣοΚ Πρόεδρος του Ταμείου Εγγυοδοσίας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων (ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ - διαχείρηση δις Ευρώ).
Και ο τρίτος, ο Αχιλλέας Παπαρσένος ορίστηκε Προϊστάμενος του Γραφείου Τύπου της Ελληνικής Πρεσβείας στη Γενεύη (Διπλωματικός παράδεισος).
Φανταζόμαστε πως και οι τρεις αδελφοί απέστειλαν βιογραφικά στους αρμόδιους υπουργούς της κυβέρνησης Παπανδρέου και επικράτησαν μεταξύ χιλιάδων υποψηφίων, στις κορυφαίες αυτές θέσεις λαμβάνοντας κάθε μήνα αποδοχές που οι περισσότεροι επιστήμονες δεν βλέπουν ούτε σε ένα έτος!
Άραγε ο Παπανδρέου έχει κόψει τους μισθούς των Προέδρων δημόσιων φορέων και Διοικητών όπως είχε υποσχεθεί;
Τι θα πράξει η κυβέρνηση με αυτή τη κορυφαία πρόκληση οικογενειοκρατίας και νεποτισμού;
Γιατί για να ΄χουν διοριστεί σε θέσεις - ΦΙΛΕΤΟ και οι τρεις αδελφοί Παπαρσένου, αναρωτιόμαστε πόσοι ακόμη συγγενείς της οικογένειας τους με άλλο επίθετο ή εξ αγχιστείας πληρώνονται από τα κρατικά ταμεία.
Ποιος θα απαντήσει πως γίνεται μόνο μία οικογένεια να διαχειρίζεται δεκάδες δις Ευρώ του Ελληνικού Δημοσίου;
Οι αδελφοί Παπαρσένοι έχουν «πιάσει» για τα καλά το νόημα της ζωής… κρατικοδίαιτοι με χοντρές απολαβές κάθε μήνα, επιτροπές, ταξίδια εντός και εκτός Ελλάδος και στην υγειά των κορόιδων!
Έτσι θα αλλάξει η χώρα κύριε Πρωθυπουργέ;

1 σχόλια :

Ανώνυμος είπε... 2 Ιουλίου 2010 - 11:17 μ.μ.

Ο Αχιλλέας Παπαρσένος ΠΑΝΤΑ ήταν σε Γραφείο Τύπου Εξωτερικού. ΠΟΤΕ στην Κεντρική Υπηρεσία.Κυρίως στις ΗΠΑ.

Αλλοι Ακόλουθοι Τύπου δεν βγήκαν ΠΟΤΕ στο εξωτερικό γιατί δεν είχαν βύσμα....

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top