Με…υποσχέσεις διατυπωμένες υπηρεσιακώς, κατηγορεί την Κυβέρνηση ότι ασκεί κοινωνική πολιτική, ο Βουλευτής Αχαϊας Νίκος Ι. Νικολόπουλος, με αφορμή την απάντηση της Υφυπουργού Υγείας και Κοινωνικής Αληλλεγύης Φώφης Γεννηματά στην αναφορά του για την έλλειψη λεωφορείου που έχουν ανάγκη για τις μετακινήσεις τους οι μαθητές του Εθνικού Ιδρύματος Αποκατάστασης Αναπήρων Ν. Αχαϊας.
«Το Υπουργείο καταβάλλει προσπάθεια για την εξεύρεση της απαραίτητης πίστωσης για την απόκτηση αυτοκινήτου» αρκέστηκε να υποσχεθεί η Υπουργός απαντώντας σε μια παράγραφο…έξι γραμμών…
«Να χαρούμε από την υπόσχεση ή να θυμώσουμε; Διότι είναι απαράδεκτο και εξοργιστικό, το Κράτος να δικαιολογείται ότι καταβάλλει προσπάθεια να βρει χρήματα για να αγοραστεί…ένα αυτοκίνητο!!! Έχουμε πτωχεύσει λοιπόν και δεν το ξέραμε. Έχουμε πτωχεύσει σε πολιτική και κοινωνική ευαισθησία αλλά είμαστε πάμπλουτοι σε αδιαφορία. Ας περιμένουμε όμως να βρεθούν τα χρήματα. Αν δεν βρεθούν ας ανοίξουμε και σε αυτή την περίπτωση έναν τραπεζικό λογαριασμό για την απόσβεση του… κοινωνικού χρέους όπως είχε το θράσος να κάνει η Κυβέρνηση για το δημόσιο χρέος!», δήλωσε ο Αχαιός βουλευτής.


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top