Μάχη χαρακωμάτων σήμερα στη Πάτρα μέσα στα βουνά των σκουπιδιών που έχουν κατακλύσει την πόλη της Πάτρας εδώ και είκοσι ημέρες περίπου. Τα ΄βαλε λοιπόν ο Δήμαρχος Ανδρέας Φούρας με τον βουλευτή Αχαΐας Νίκο Νικολόπουλο επειδή ο τελευταίος τον μήνυσε για τις διοικητικές ευθύνες που έχει στην άσχημη εικόνα της πόλης και στη βρωμιά που καθημερινά βιώνουν οι Πατρινοί.
Το αστείο του θέματος είναι ότι ο κ. Δήμαρχος ίσως ενθυμούμενος παλιές καλές -για αυτόν- καταστάσεις έντονων αντιδικιών με τον βουλευτή και προσπαθώντας να στείλει τη …μπάλα στην εξέδρα δεν απολογείται στον πατραϊκό λαό επί της ουσίας του θέματος αλλά τα βάζει με τον βουλευτή που στο κάτω κάτω κάνει το καθήκον του τηρώντας υπεύθυνη στάση απέναντι στους συντοπίτες του.
Τον κατακεραυνώνει για πλαστή μήνυση μια και από λάθος του δικηγόρου (το παραδέχεται ο ίδιος ο δικηγόρος) προστέθηκαν και άλλα εφτά ονόματα μαζί με αυτό του βουλευτή. Λες και δεν έφτανε μόνο το όνομα του βουλευτή ή δεν μπορούσε ό ίδιος να βάλει κάποιους έμπιστους πολιτικούς του φίλους να υπογράψουν!
Κύριε Φούρα δυστυχώς για σας, όπως λένε στο χωριό μου , σας έχουν πάρει χαμπάρι….
Η θητεία σας στον Δήμο της Πάτρας ήταν καταστροφική για την πόλη. Το μόνο που σας ένοιαζε ήταν να έχετε καλές σχέσεις με κάποιους δημοσιογράφους για να μην σας δημιουργούν προβλήματα τα τοπικά ΜΜΕ . Αυτό -μπράβο σας- μέχρι ενός σημείου το καταφέρατε με τη δημοτική διαφήμιση και τις φιέστες που κάνατε. Υπερχρεώσατε όμως με δάνεια πολλών εκατομμυρίων τη πόλη και δεν φτιάξατε τίποτε…. πέρα από την ασφαλτόστρωση στο κέντρο της πόλης όπου πίνετε και τον καφέ σας όταν οι υποχρεώσεις σας αναγκάζουν να είστε στην Πάτρα.
Βέβαια για όλα αυτά που γράφουμε θα σας κρίνει ο λαός στις επόμενες εκλογές (αν είστε υποψήφιος). Όμως για την αγανάκτηση των πολιτών που ευχαρίστως θα σας υπέβαλαν μήνυση για το μη έργο σας, μάλλον δεν περιορίζεται μόνο στον Νικολόπουλο ή σε άλλους εφτά ή εννιά ή δέκα … Δυστυχώς για σας χιλιάδες Πατρινοί , αν δεν είχαν άλλα πιο σημαντικά προβλήματα που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ τους έχει φορτώσει, ανεπιφύλακτα θα σας κάθιζαν …στο «σκαμνί» τόσο για αυτά που δεν κάνατε στη πόλη όσο και για αυτά που… της κάνατε! 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top