Στον εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα 40χρονος από την Πάτρα, ο οποίος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της σωματεμπορίας και της πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο συλληφθείς, ο οποίος εργάζεται ως αρθρογράφος σε τοπική εφημερίδα και ως τεχνικός ραδιοφώνου, εκμεταλλευόταν ανηλίκους, ακόμη και 13 ετών, τους φωτογράφιζε σε ερωτικές στάσεις, και αναρτούσε τις φωτογραφίες στο Διαδίκτυο.
Ο 40χρονος είχε ανοίξει σελίδα στο Facebook, την οποία χρησιμοποιούσε για να γνωρίζει ανήλικα παιδιά, 13 έως 16 ετών, και να τα προσελκύει στο σπίτι του. Εκεί τα φωτογράφιζε σε άσεμνες πόζες και «ανέβαζε» το υλικό στο Ίντερνετ.
Η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από ψηφιακή έρευνα που διενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, από την οποία εντοπίστηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και διαπιστώθηκε η διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.
Ο 40χρονος συνελήφθη στο σπίτι ενός 16χρονου αγοριού με το οποίο συζούσε, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, δυο σκληροί δίσκοι, έξι dvd, ένα σπαθί και ένα ξιφίδιο.
(tanea.gr)


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top