Είχαμε την πληροφορία από νωρίς (χθες) το πρωΐ και την προβάλλαμε εδώ: Αποκλειστικό: Ετοιμάζεται δήλωση στήριξης (απόψε) του Ευρώ με ανακοινώσεις που θα ρίξουν τα επιτόκια.
Εκεί λοιπόν άρχισε να διαφαίνεται ο λόγος του κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος που μεθόδευσαν οι Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου ώστε να περάσει το νομοσχέδιο αλλά και οι τροποποιήσεις του μέχρι την Παρασκευή. Διαβάστε το ιστορικό της απίστευτης κοινοβουλευτικής εκτροπής εδώ:
Καμμένος – Λαφαζάνης – Τζέκης: Πραξικοπηματική, εκποίηση Εθνικών δικαιωμάτων, νομοσχέδιο καραγκιοζιλίκι.
Το ψέμμα έχει κοντά ποδάρια. Έκαναν τα αδύνατα δυνατά να ρίξουν την Ελλάδα στον κυκεώνα του ΔΝΤ και των τοκογλυφικών Ευρωπαϊκών Δανείων, ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ η Ευρωπαϊκή ένωση κάνει χρήση της πιστοληπτικής της ικανότητας (ΑΑΑ) ώστε να εξασφαλίζει ανταγωνιστικό δανεισμό για όλη την Ευρωζώνη.
Δεν θα σχολιάσουμε εμείς τη συνέχεια γιατί θα παρεκτραπούμε. Διαβάστε απλώς την ανάλυση του
Antinews και κρίνετε μόνοι σας. Αλήθεια, τι θα πουν τώρα οι Αρλεκίνοι του “ΝΑΙ”; Τι θα ψελλίσουν;
«
Γκάφα» της κυβέρνησης Παπανδρέου που θα την πληρώνουμε σε όλη μας την ζωή ή μεθόδευση που χρειάζεται “Γουδί”;
Σε έκτακτη συνεδρίαση του Ecofin οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ αποφασίζουν σήμερα για τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού μηχανισμού σταθερότητας, ο οποίος θα δραστηριοποιείται με ταχύτητα όταν μια χώρα του ευρώ αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα οικονομικά προβλήματα.
Εφόσον οι «27» αποφασίσουν σήμερα για τη δημιουργία Ευρωπαϊκού Ταμείου στήριξης των οικονομιών που έχουν πρόβλημα τότε η Ελλάδα θα είναι ο παρίας της Ευρώπης και ο ζητιάνος του ΔΝΤ.
Κι αυτό διότι ενώ εμείς έχουμε ήδη συμφωνήσει για τον μηχανισμό στήριξης ΕΕ – ΔΝΤ με τους απεχθείς όρους που όλοι γνωρίζουμε, όποια άλλη οικονομία έχει πρόβλημα (Πορτογαλία, Ισπανία, Ιρλανδία και Ιταλία κατά κύριο λόγο) θα προσφεύγουν στο ευρωπαϊκό ταμείο που θα συσταθεί και δεν θα βάζουν το ΔΝΤ στο κεφάλι τους.Μόνη της η Ελλάδα, σε πλήρη απομόνωση από τους άλλους, θα πληρώνει τα επίχειρα της επαχθούς συμφωνίας με το ΔΝΤ όταν οι υπόλοιποι θα λύνουν τα προβλήματά τους ευρωπαϊκά και μόνο ευρωπαϊκά.Και πώς εξηγείται όλο αυτό το σενάριο;Είμαστε εξ αρχής το πείραμα για να δουν πώς θα λύσουν το πρόβλημα της οικονομικής κρίσης. Μας άφησαν να χτυπιόμαστε σαν το χταπόδι, να παρακαλάμε για βοήθεια, να προσφεύγουμε στο ΔΝΤ και να ανακοινώνουμε μέτρα φωτιά για εκατομμύρια Έλληνες.Η κυβέρνηση δεν κατάλαβε από που της ήλθε. Χωρίς κινήσεις τακτικής και ελιγμούς, πλήρωσε τα λάθη των προηγούμενων μηνών και πήγε αμαχητί στο ΔΝΤ. Τώρα θα αναγκαστεί να βρίσκεται υπό κηδεμονία για πολλά χρόνια, θα αναγκαστεί να βρει λεφτά να πληρώσει το χρέος της τα επόμενα χρόνια και θα βρίσκεται πάντα υπό τη δαμόκλειο σπάθη του ΔΝΤ που θα ζητά νέα μέτρα. Ενώ οι άλλοι “προβληματικοί” εταίροι μας θα κλείνουν συμφωνίες με άλλες ευρωπαϊκές χώρες για παροχή βοήθειας μέσω του κοινού ταμείου που θα συσταθεί.Εντυπωσιακή επιτυχία, αν μη τι άλλο. Η Ελλάδα στη γωνία και οι άλλοι θα κάνουν πάρτι.
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top