Με γοργούς απ ότι φαίνεται ετοιμάζεται το νέο κόμμα της κ Ντόρας Μητσοτάκη - Κούβελου.πλοίο του κόμματος που τους ανέδειξε μόνο και μόνο επειδή τους ζητήθηκε από την Ντόρα να πάνε σε άλλες (κρητικές) πολιτείες....
Μια τέτοια περίπτωση στελέχους είναι και η κ. Ρένα Ντάσκαρη η οποία όταν το 2004 ήρθε η Ν.Δ στην κυβέρνηση, τοποθετήθηκε με τον τίτλο της ....κολλητής της πρώην υπουργού, ως διοικήτρια του νοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος της Πάτρας όπου και παρέμεινε στη θέση μέχρι πριν από λίγο καιρό όπου και αντικαταστάθηκε Η κυρία λοιπόν αυτή άκρως ευεργετηθείς από την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή, παραιτήθηκε κάνοντας την παρακάτω πομπώδης δήλωση: «Έρχονται στιγμές στη ζωή κάθε ανθρώπου που όπως λέει και ο ποιητής πρέπει να πεις το μεγάλο ναι ή το μεγάλο όχι. Να πάρεις θέση όταν κάποιοι για τους δικούς τους λόγους επιλέγουν τη σιωπή και το συμβιβασμό. Σε μια δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, η νέα ηγεσία με τις επιλογές της περιχαρακώνει το κόμμα αντί να το ανοίγει στην κοινωνία. Μια κοινωνία που ψάχνει να εκφράσει την οργή της απέναντι σε μια πορεία κατάρρευσης του τόπου. Κάποιοι, αυτή τη στιγμή της ευθύνης βάζουν δυστυχώς το στενό μικροκομματικό συμφέρον υπεράνω της υποχρέωσης όλων μας να υπηρετούμε το λαό και τη χώρα. Κάποιοι, την ώρα που μιλούν για συναίνεση και συνεργασία δεν υπηρετούν την σύνθεση των ιδεών μέσα στο ίδιο τους το κόμμα, προχωρούν σε αποκλεισμούς και δεν απαντούν πειστικά στα σύγχρονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας. Νοθεύουν έτσι τις βασικές ιδεολογικές αρχές της φιλελεύθερης παράταξης και αλλοιώνουν τον πυρήνα της πολιτικής φυσιογνωμίας του κόμματος. Εξελίξεις που με οδηγούν με λύπη αλλά και με αίσθημα ευθύνης να παραιτηθώ από την Κεντρική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας και από Μέλος του κόμματος. Παρά την προσπάθεια κάποιων να μετατρέψουν την Ν.Δ σε μικρό κόμμα με φοβικά σύνδρομα, θα συνεχίσω να παλεύω πάντα για τις αρχές της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης.»
Δεν πειράζει κ. Ντάσκαρη άλλωστε αυτό που θέλατε να πάρετε από την Ν.Δ για τον εμπλουτισμό του βιογραφικού σας το πήρατε. Καλό ταξίδι λοιπόν και καλή προσγείωση!

2 σχόλια :

liotsos είπε... 29 Μαΐου 2010 - 5:34 μ.μ.

" την πομπωδη δηλωση" και "ακρως ευεργετηθεισα"

liotsos είπε... 29 Μαΐου 2010 - 6:43 μ.μ.

" η ακρως ευεργετηθεις" , "την παρακατω πομπωδης δηλωση".Μαθαινουμε τις κλισεις.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top