Λάβαμε την παρακάτω επιστολή την οποια και δημοσιεύουμε:
Σας γνωρίζουμε ότι το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στις 11/5/2010 στην ιστοσελίδα σας, αναπαράγοντας ανάρτηση του http://troktiko.blogspot.com και αφορά την εταιρεία μας «Avelon Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Επίπλων» είναι παντελώς ψευδές, ανυπόστατο και κακόβουλο.
Συγκεκριμένα:
1. Η εταιρεία μας δεν «είναι ένα βήμα πριν τη χρεοκοπία» ούτε κλείνει. Είναι η κορυφαία εδώ και 40 χρόνια εταιρία στον τομέα των συστημάτων Κουζίνας και Ιματιοθηκών και πρόκειται για μία απόλυτα υγιή ελληνική βιομηχανία με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
2. Το κατάστημά μας στην Λ. Κηφισίας έκλεισε πράγματι, για να μεταφερθεί σε νέο πιο άνετο χώρο στην ίδια περιοχή και πολύ σύντομα θα είναι στη διάθεση του κοινού, αλλά δεν άφησε στο δρόμο κανέναν εργαζόμενο. Οι 3 (και όχι 5) εργαζόμενοι του καταστήματος της Λ. Κηφισίας εργάζονται ήδη στο κατάστημά μας στην Μεταμόρφωση επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας και αμείβονται κανονικότατα.
3. Δεν υπάρχει καμία οφειλή μισθών προς τους εργαζομένους της εταιρείας μας.
4. Ποτέ και κανένας από τη διοίκηση της εταιρεία μας δεν «απείλησε» εργαζομένους ότι οι μισθοί τους δεν πρόκειται να δοθούν.
Avelon Ανώνυμος Εμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Επίπλων

Online-press: Δεν αμφιβάλλουμε για την συγκεκριμένη εταιρεία και ευχόμαστε πάντα να είναι πρωτοπόρος και υγιής σε τέτοιους δύσκολους καιρούς για το καλό της οικονομίας μας και για το καλό των εργαζομένων στην εταιρεία.

Υ.Γ
Η παραπάνω επιστολή δεν αφορά δική μας ανάρτηση αλλά ανάρτηση της ιστοσελίδας onlinepress.gr η οποία δεν έχει καμιά σχέση με το blog μας! 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top