Δήλωση Παπανδρέου στην συνεδρίαση της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής Δωδεκανήσου στη Ρόδο. «Πήραμε την απόφαση που επιβάλλει το συμφέρον της χώρας. Είναι ιστορικό χρέος να αποτρέψουμε τα χειρότερα για τους Έλληνες. Πήραμε την απόφαση που μας επιτρέπει να προχωρήσουμε με αποφασιστικότητα και ηρεμία για τις μεγάλες αλλαγές».
Κύριε Παπανδρέου η απόφαση να δανεισθούμε από το ΔΝΤ ήταν για το συμφέρον της χώρας; Ποια θα ήταν τα χειρότερα για τους Έλληνες; (εκτός αν εννοείται έλληνες τα τραπεζικά ιδρύματα της χώρας).
Ποιες άλλες μεγάλες αλλαγές οραματίζεσαι γιατί μέχρι στιγμής αυτά που είδαμε ήταν μειώσεις σε συντάξεις και σε μισθούς με ανάλογη αύξηση των ορίων ηλικίας, είδαμε το νομοσχέδιο για την ελληνοποίηση των ξένων με παράλληλη εγκύκλιο για τις στρατιωτικές σχολές να δέχονται και τους μη Έλληνες στο γένος, καλέσατε την μαφία της Αμερικάνικης οικονομίας το ΔΝΤ να μας σώσει, προχωράτε σε μυστική διπλωματία με τους Τούρκους και έχετε σχεδόν αποδεχθει την ονομασία Βόρεια Μακεδονία για τα Σκόπια.
Μήπως κύριε Παπανδρέου με αυτά που κάνετε δεν σκεφτόσαστε μόνο σαν Αμερικάνος πολίτης αλλά ενεργείτε κιόλας;


 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top