«Είμαστε έτοιμοι για θυσίες και πολύ σκληρά μέτρα», δήλωσε ο Πρωθυπουργός κατά την ομιλία του στο συνέδριο του Economist. Ποιοι είμαστε έτοιμοι κ. Παπανδρέου ; Γιατί αν εννοείτε τον Ελληνικό λαό κάνετε ένα βασικό λάθος! Ο Ελληνικός λαός δεν είναι έτοιμος ούτε για θυσίες ούτε για σκληρά μέτρα και πώς να είναι όταν είναι άμοιρος ευθυνών της απίστευτης οικονομικής λεηλασίας της πατρίδος μας τα τελευταία 30 χρόνια!

Απευθυνθείτε λοιπόν κ πρωθυπουργέ στους τραπεζίτες της χώρας καθώς και στους κ . Κόκκαλη, κ Αλαφούζο, κ. Μυτιληναίο, κ. Κυριακού, κ Μπόμπολα, κ Λιακουνάκο, κ Βαρδινογιάννη, κ Κοντομηνά, κ Λάτση, και συγνώμη για όσους ακόμα ξέχασα. Επίσης απευθυνθείτε και στους πολιτικούς άνδρες των δύο μεγάλων κομμάτων που κατά καιρούς, αποτέλεσαν τους πάτρωνες των παραπάνω!

Και κάτι άλλο που δεν πρέπει να ξεχνάτε κ. πρωθυπουργέ όταν μιλάτε για την Οδύσσεια και την Ιθάκη. Στην Οδύσσεια ο Οδυσσέας έφθασε μόνος στην Ιθάκη…..


1 σχόλια :

Agrupnos Politis είπε... 30 Απριλίου 2010 - 1:22 π.μ.

Δυστυχώς δεν μας αφήνουν περιθώρια... Είναι όλα σχεδιασμένα από καιρό...
http://agrupnoipolites.wordpress.com/2010/04/29/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CE%B5%CE%BA%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%83/

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top