(από taxalia)

Γράφει, αποκαλύπτοντας την αλήθεια, ο πρόεδρος του ΔΟΛ, Σταύρος Ψυχάρης:
"Οταν μέσα σε λίγα χρόνια (όσο έμεινε στην εξουσία η ΝΔ) οι δαπάνες για το μισθολόγιο αυτών των υπαλλήλων έχουν αυξηθεί πολύ περισσότερο από όσο δικαιολογούν οι ετήσιες μισθολογικές αυξήσεις, αυτό σημαίνει αθρόες προσλήψεις και ανεύθυνη πολιτική, για την οποία ήλθε η ώρα του λογαριασμού"
Δηλαδή το έγκλημα του Καραμανλή ήταν ότι ... αύξησε τις μισθολογικές δαπάνες του δημοσίου με παράλογες αυξήσεις μισθών και προσλήψεις.
Δηλαδή κατονομάζεται ως έγκλημα το ότι ο Καραμανλής έχωσε.... στις τσέπες των υπαλλήλων πολλά λεφτά -κι έτσι έπεσε έξω η οικονομία- ενώ έκανε και προσλήψεις.
Ενώ το σώφρον, που θα έπρεπε να κάνει κάθε δεξιά κυβέρνηση, θα ήταν να μειώσει το μισθολογικό κόστος: να μην προσλάβει κανέναν (άρα όλοι αυτοί που μπήκαν θα ήταν άνεργοι) και να μην έδινε αυξήσεις, ο ανόητος! Γιατί όταν αυξάνεις τους μισθούς και κάνεις προσλήψεις στο δημόσιο, πέφτει έξω η οικονομία, οπότε αναγκάζεις την επόμενη κυβέρνηση, να πάρει επώδυνα μέτρα, για να επαναφέρει την τάξη: όπου τάξη=λιτότητα.
Θα σηκωθούν από τους τάφους του, ο Κέηνς, ο Γκλαμπραίηθ και ο Μαρξ μαζί και θα μας πλακώσουν στις φάπες!
Έχετε απόλυτο δίκιο ! Πράγματι υπήρξε πολύ βλάκας, που έδωσε αυξήσεις και έβαλε κόσμο στο δημόσιο. Οι σωστές δεξιές κυβερνήσεις, δεν προσλαμβάνουν, δε μειώνουν την ανεργία και δεν δίνουν αυξήσεις. Αυτό δεν είναι η δεξιά;
Καλά που κάπου κάπου έρχονται και σοσιαλιστικές και δίνουν καμιά αυξησούλα.....
Ευτυχώς υπάρχει ο σοσιαλισμός !
Οnline-press: Το αστείο του θέματος είναι ότι οι περισσότερες προσλήψεις μονίμων υπαλλήλων είχαν να κάνουν με την μονιμοποίηση των συμβασιούχων το 2004 και 2005 με τον νόμο Παυλόπουλου, και οι οποίοι συμβασιούχοι στο συντριπτικό τους ποσοστό ήταν οπαδοί του ΠΑΣΟΚ και οι οποίο επί χρόνια ήταν πολιτικά αιχμάλωτοι του! Οι ίδιοι αυτοί που ευεργετήθηκαν όπως ήταν φυσικό βέβαια , όπως ισχύει για τους ευεργετηθέντες, το 2009 μαύρισαν τον Καραμανλή.... 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top