Προβληματισμένος φέρεται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής καθώς με το πέρασμα του χρόνου εδραιώνεται στην κοινή γνώμη αρνητική άποψη για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησής του. Ο Καραμανλής, που θεωρούσε πάντοτε πρωτεύον το ζήτημα της υστεροφημίας του, αντιλαμβάνεται ότι δεν έχει αυτή τη στιγμή τη δυνατότητα να την υπερασπιστεί και γι’ αυτό έχει αποφασίσει να σιωπά, έστω κι αν προκαλείται από το ΠΑΣΟΚ αλλά και από στελέχη της Ν.Δ..
Ο πρώην πρωθυπουργός θεωρεί ότι αν μιλήσει θα πρέπει να είναι έτοιμος να μπει σε ένα δημόσιο διάλογο διαρκείας με δηλώσεις επί δηλώσεων. Αυτό το πινγκ – πονγκ απαιτεί πολιτικό υποστηρικτικό μηχανισμό το οποίον – αν υποθέσουμε ότι διαθέτει ακόμη – ο Καραμανλής δεν θα ήθελε να χρησιμοποιήσει σε αυτή τη φάση.
Συνεννόηση επί του θέματος με τον Αντώνη Σαμαρά δε διαφαίνεται , αφού καμιά από τις δυο πλευρές δεν την επιδιώκει. Το βέβαιο λοιπόν είναι ότι η σιωπή του Καραμανλή, υπό τις παρούσες συνθήκες, έχει μέλλον!
(zoomnews.gr)1 σχόλια :

Antilogos είπε... 12 Μαρτίου 2010 - 7:11 μ.μ.

Προφανώς ο π. Πρωθυπουργός δεν έχει αντιληφθεί ότι με την συμπεριφορά του από τις εκλογές μέχρι σήμερα πέραν της δημιουργίας τετελεσμένων στις απόψεις της κοινής γνώμης, προσβάλει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ που τον τίμησαν δύο φορές.

Δεν επιθυμώ να σχολιάσω περαιτέρω γιατί θα ξεφύγω από τους κανόνες καλής συμπεριφοράς....

Υ.Γ : Το αυτό ισχύει και για τον κ. Σημίτη αλλά σε μικρότερο βαθμό...

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top