Με αφορμή το κλείσιμο ενός blog διαβάσαμε στο taxalia και πραγματικά μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο: Το ΠΑΣΟΚ δεν σηκώνει μαγκιές. Δεν είναι μπούλης Καραμανλής ο Παπανδρέου να αδιαφορεί για όποια μαλακία γράφεται για την κυβέρνηση και τον ίδιο. Εκατοντάδες δημοκρατικοί και προοδευτικοί bloggers (και από τη Θεσσαλονίκη), οι οποίοι κατακεραύνωναν τον φασισμό της δεξιάς και μιλούσαν για το υπερσυντηρητικό κατεστημένο, εργάζονται τώρα στις υπηρεσίες δίωξης bloggers του ΠΑΣΟΚ. Συγκεντρώνουν, αναλύουν, φακελώνουν με στρατιωτική επιθαρχία.
Ένα εκατομμύριο sites έβριζαν χυδαία τον Καραμανλή, ομοφυλόφιλο τον ανέβαζαν, βλάκα τον κατέβαζαν, αλλά ο Μπούλης, αγρόν ηγόραζε...Ήταν υπεράνω. Δεν έκοψε λαρύγγια !
Αλλά, τούτοι, δεν χαρίζονται. Αν τολμάει κανείς να γράψει, για τον Παπανδρέου, τα ίδια !
Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε περισσότερο, έχουμε συγκεντρώσει TB αποδείξεων για πολλούς"πρωτοπόρους" οραματιστές του διαδικτύου, που έγιναν τώρα "κυβερνόμπατσοι" χαφιέδες και ταγματασφαλίτες. Κανονικοί σφογγοκωλάριοι του συστήματος δηλαδή.
Το εντυπωσιακό είναι, από που ξεκίνησαν και που κατέληξαν ! Από οραματιστές των social media, ηλεκτρονικοί χαφιέδες της αστυνομίας ! Και είναι νέα παιδιά !!! Σοσιαλ-χαφιέδες.

 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top