Μυρίζει σκάνδαλο ολκής για το υπουργείο Άμυνας με την οριστική παραλαβή του υποβρυχίου «Παπανικολής». Και ενώ η κυβέρνηση Καραμανλή αρνιόταν πεισματικά την οριστική παραλαβή του εν λόγω υποβρυχίου εξαιτίας των ελαττωμάτων του , τελικά, η τωρινή κυβέρνηση αποφάσισε να παραλάβουμε τα υποβρύχιο που έχει σαν βασικό ελάττωμα να ακολουθεί τον κυματισμό της θάλασσας….. δηλαδή στην ουσία « να γέρνει»!!!
Το "Παπανικολής" ναυπηγήθηκε από την εταιρεία HDW στο Κίελο , για λογαριασμό του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Όμως αμέσως μετά τη ναυπήγησή του πριν περίπου 4 χρόνια διαπιστώθηκαν τα σοβαρά προβλήματα με την κλίση του και έτσι δεν έγινε η οριστική παραλαβή του.
Όμως όλα αυτά αλλάξανε μέσα σε μια νύχτα και συγκεκριμένα την περασμένη Τετάρτη στις διαπραγματεύσεις του υπουργείου Εθνικής Άμυνας με το νέο κοινοπρακτικό σχήμα των Ναυπηγείων (Αμπού Ντάμπι κλπ )μαζί με όλα τα άλλα συμπεριλαμβάνεται παραδόξως και η παραλαβή του «Παπανικολή». Μάλιστα η δικαιολογία που ακούσθηκε από τα χείλη έμπειρων δημοσιογράφων στους τηλεοπτικούς σταθμούς ήταν ότι το παραλαμβάνουμε για να το πουλήσουμε σε Τρίτη χώρα…..
Ο «Παπανικολής» όμως κοστίζει 450 εκατομμύρια ΕΥΡΩ, ένα ποσό που πολύ δύσκολα θα το πάρουμε πίσω από κάποια άλλη χώρα …κορόιδο και αυτό είναι που μας κάνει να πιστεύουμε ότι τελικά η επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στην Γερμανία είχε πράγματι επιτυχία. Για τους Γερμανούς βέβαια……Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".
 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top