Γράφει στο blog του (mkka.blogspot.com), ο μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ Αμβρόσιος: Έλαβα μια αξιοπρόσεκτη επιστολή, την οποία σπεύδω να αναρτήσω μαζί με την απάντησή μου. Τα θέτω στη διάθεση σας.
Η Επιστολή
Σεβασμιωτατε,
Απο το κειμενο που παραθετετε, για τους κινδυνους που συνεπαγεται η αρθροα εισοδος μεταναστων στη χωρα μας, δεν εισαστε κατα των μουσουλμανων μεταναστων αλλα εισαστε κατα της αλογιστης, ακριτης και απρογραμματιστης εισοδου των στη χωρα μας. Πραγμα το οποιο με την αυξημενη γεννητικοτητα τους δυνητικα θα αλλοιωσει την συνθεση του πληθυσμου και την φυσιογνωμια του Ελληνα. Αν λοιπον καταλαβα σωστα, γιατι εμφανιζεστε να διαπνεεστε απο αντι-ρατσιστικα αισθηματα? Μηπως θα πρεπει να στρεψετε την μηνιν σας κατα του διαλυμενου ελληνικου κρατους, που εχει κανει την χωρα ¨μπατε σκυλοι αλεστε ..." ?
Με σεβασμο
Κ..... Γ......
Η απάντηση του μητροπολίτη
Αγαπητέ μοι κ. Γ.....,
Όντως δεν είμαι ρατσιστής! Είμαι χριστιανός Επίσκοπος και μάχομαι για την προάσπιση της αμωμήτου πίστεώς μας. Και οι Μουσουλμάνοι είναι παιδιά του Θεού και επομένως αδελφοί μας! Με μόνην την διαφοράν ότι είναι επικίνδυνοι ως οπαδοί μιάς θρησκείας, η οποία καί δια της βίας προσπαθεί να επικρατήσει (Τζιχάντ) και μια ανήθικη ηθική εισηγείται! Εάν έλειπαν αυτά τα στοιχεία θα μπορούσαμε να συμβιώσουμε. Αλλά η ιστορία του Ισλαμισμού είναι συνυφασμένη με την φωτιά και το τσεκούρι! Για το Ελληνικό Κράτος τί άλλο νά είπω; Απομακρύνετα από την λατρεία του μόνου καί αληθινού Θεού, τού Σωτήρος μας Ιησού Χριστού μας, γι αυτό καί όλα πάνε κατά ....διαβόλου! Τά λέγω, τά γράφω χρόνια τώρα. Όταν νεκρώσεις μέσα σου την ευλάβεια πρός τόν αληθινό Θεό, τότε ΟΛΑ ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΑΙ! Δεν είδατε τι γίνεται με ένα ασέμνου περιεχομένου DVD; Μικροί καί μεγάλοι πλέον σκύβουν και προσκυνάνε δυό πράγματα: το χρήμα και τη σάρκα!
Μέ αγάπη Κυρίου 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top