Ο Βαλυράκης πυροβόλησε την Ελληνική Δημοκρατία και εγκατέστησε χούντα τύπου μπανανίας, σε συνεργασία με διεφθαρμένα πράσινα και γαλάζια λαμόγια.
Μιλάμε για την απαγόρευση στο να δίνονται τα πρακτικά της Εξεταστικής για την Siemens, στους βουλευτές.
Μ αυτή τη φασιστική κίνηση οι κρατικοδίαιτοι πολιτικοί κηφήνες οι οποίοι ζούν σε βάρος των πολιτών στερούν απο τους Ελληνες πολίτες- οι οποίοι τους έχουν εξασφαλίσει μια άνετη ζωή με Γραμματείς και παλλακίδες-το δικαίωμα στην αλήθεια για τα πολιτικά χανουμάκια που πεσμένα στα 4, σαν τη Τζούλια Αλεξανδράτου, κάτω απο το τραπέζι του Μιζοφοράκου περίμεναν τη μίζα τους.
Καλούμε εδώ και τώρα τον Γιώργο Παπανδρέου να στείλει σπίτι του τον Βαλυράκη, διαφορετικά θα είναι συμμέτοχος στο έγκλημα.
Οταν λέει να πονέσουμε για τη Siemens πρέπει να το εννοεί.
Δεν είναι δυνατόν ενας Παπανδρέου να επιτρέπει στον Βαλυράκη να δολοφονεί τη Δημοκρατία!
Την όποια εν πάσει περιπτώσει...
(kourdistoportocali)

Online-Press: Το να ζητάει το Κουρδιστό πορτοκάλι την παρέμβαση από Παπανδρέου για να σταματήσει τον Βαλυράκη, μάλλον σαν ανέκδοτο το προσλαμβάνουμε. Άλλωστε είναι γνωστό ότι η απόφαση του Βαλυράκη πάρθηκε όταν άρχισε να εμπλέκεται με τις υπόγειες διαδρομές του κ. Χριστοφοράκου ο τσάρος της οικονομίας κ. Παπακωσταντίνου! Όσο για την ατάκα "Δεν είναι δυνατόν ενας Παπανδρέου να επιτρέπει στον Βαλυράκη να δολοφονεί τη Δημοκρατία" πολύ γελάσαμε..... Νάσαι καλά.... 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top