Η Κυβέρνηση προχωρεί ακάθεκτη στη νομιμοποίηση των οικονομικών μεταναστών, οι οποίοι σαν τα κοπάδια των αποδημητικών πουλιών εισέρχονται ανεξέλεγκτα στη Χώρα μας! Στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι οπαδοί του Ισλάμ. Σ'αυτό ακριβώς το σημείο εστιάζεται η αντίδρασή μας. Διότι οι Μουσουλμάνοι, μάλιστα δε οι εξ αυτών φανατικοί, ἐρχονται και εισέρχονται στη Χώρα μας, κουβαλώντας την προίκα τους! Κουβαλάνε δηλ. τα ήθη και τα έθιμα της θρησκείας των και της Χώρας προελεύσεώς των, με τα οποία και δια των οποίων κάποτε θα αλλοιώσουν τον χαρακτήρα της Ελλάδος. Θα αλλοιώσουν δηλ. τα ήθη και τα έθιμα της φυλής μας, θα αλλοιώσουν τις παραδόσεις μας και θα πλἠξουν την Ορθοδοξία μας.

Λέγουν μερικοί, ὁτι ο Ελληνισμός έχει το χάρισμα να αφομοιώνει τους Λαούς καί όχι να αφομοιώνεται από τούς κατακτητές του. Και είναι αλήθεια αυτό. Αλλά δεν μπορεί να ισχύσει κα σήμερα, σε μιά εποχή όπου τώρα πλέον στη σὐγχρονη ελληνική κοινωνία ὀλα πιά είναι χαλαρά, όλα είναι ρευστά! Η κατάργηση των συνόρων μεταξὐ των Λαών, η καταθλιπτική επίδραση της τηλεοράσεως, η οποία εκμαυλίζει τους χαρακτήρες, η χαλάρωσις των ηθών, η απο-ιεροποίησις των θεσμών, όπως είναι η οικογένεια κλπ. συνιστούν και συνθέτουν το πνευματικά μολυσμένο κοινωνικό υπέδαφος, στο οποίο όλα τα σαπρόφυτα μπορούν να βρούν εύκολη τροφή και να αναπτυχθούν χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Ας μη σπεύσουν μερικοί να μας κατηγορήσουν, ότι παίζουμε τον ρόλο της Κασσάνδρας, ότι δηλ. τα βλέπουμε όλα με ένα μάτι απαισιοδοξίας. Αν οι Ἐλληνες σήμερα ήσαν εδραίοι και αμετακίνητοι στις Αρχές τους, τίποτε δεν θα ήταν ικανό να με φοβίσει. Αλλά ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!

Σήμερα όλοι μας, ή σχεδόν όλοι μας, έχουμε αποκτήσει μια ρευστή συνείδηση. Πολύ εύκολα πουλάμε τη συνείδησή μας, την ψυχή μας, το σώμα μας, τις αρχές μας, τη γυναίκα μας, τον άνδρα μας, το παιδί μας, ακόμη και την θρησκευτική μας ιδιότητα, την πίστη μας αντί "πινακίου φακής", όπως έγινε με τον Ιακώβ. Ο Ιακώβ, κατά τη διήγηση της Παλαιάς Διαθήκης, εξαγόρασε τα πρωτοτόκια από τον μεγαλύτερο αδελφό του Ησαύ, ξεγελώντας τον τυφλό καί γέρο πατέρα του Ισαάκ με ένα πιάτο φαγητό από κυνήγι!
Αν χρειάζεται να προσκομίσουμε πραδείγματα, τότε θα επικαλεσθούμε την περίπτωση αξιωματούχου της Κυβερνήσεως, ο οποίος ακούσθηκε να λέγει δημοσίως: "Τι Χριστός, τι Μωάμεθ! Το ίδιο είναι!".
Οι οικονομικοί μετανάστες λοιπόν έρχονται στη Χώρα μας κουβαλώντας τήν προίκα τους. Μια από τις συνήθειες τους είναι η παιδοφιλία, η οποία επενδύεται με το επίσημο ένδυμα του γάμου. Παρακάτω θα δήτε εικόνες από ένα ομαδικό γάμο, που έγινε στη Γάζα τον Αύγουστο του 2009. Προέρχονται από ένα Γάμο 450 ζευγαριών, όπου η πλειοψηφία των γαμπρών ήταν από 25 μέχρι 30 ετών, των δε νυφών ΚΑΤΩ των ΔΩΔΕΚΑ (12) ΕΤΩΝ!
Όσοι λοιπόν κόπτεσθε για την απονομή της ιθαγένειας χωρίς σοβαρές προϋποθέσεις στους οικονομικούς μετανάστες, να τους χαίρεσθε! Θα σας αλλάξουν τη ζωή!
Ο ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΚΑΙ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ (mkka.blogspot.com) 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top