(Της Χριστοπούλου Νεκταρίας -Πρός Πολεοδομία Αίγίου με κοινοποίηση στην Εισαγγελία Αιγίου)
Μετά απο πολύ καιρό, με σωρεία αποφάσεων και πολινοδιών εκ μέρους της δημοτικής αρχής Αιγίου και του Δημάρχου κ. Απόστολου Καραφωτιά μάθαμε ότι ξηλώνονται τα καταστήματα της παραλίας του Αιγίου με πολλές συνέπειες για την περιοχή, τους εργαζόμενους και τους επιχειρηματίες. Μπορώ να δεχτώ ότι όλα τα χτίσματα ήσαν μη νόμιμα και αυτοί που έβαλαν τις υπογραφές τους, κυρίως απο την πλευρά του Δήμου, παραφράζοντας τη ρήση λέγοντας "η γυναίκα του Καίσαρα δεν πρέπει να φαίνεται τίμια αλλά και να είναι τίμια".
Ο αντιδήμαρχος οικονομικών του κυρίου Καραφωτιά κ. Μπερούκας Παναγιώτης του Μιχαήλ που έβαλε την υπογραφή του φαρδιά πλατιά για την ανάκληση των αδειών λειτουργίας των παραλιακών καταστημάτων, λόγω αυθαίρετων κατασκευών, έχει ο ίδιος αυθαίρετη βίλα. Στην παραλία Τέμενης Αιγίου και στην περιοχη Γκανέικα έχει αυθαίρετα κτίσματα 130τμ περίπου πέρα των 200τμ που παρουσιάζονται νόμιμα στην άδεια οικοδομής του. Πέραν αυτών διαθέτει παράνομες αποθήκες πάνω απο των 50τμ.
Καταγγέλω τις παραπάνω αυθαίρετες κατασκευές και θα ήθελα να δω τι έλεγχος θα γίνει, την ευαισθησία των υπηρεσιών σε αυτή την περίπτωση και τότε θα πεισθώ οτι όλα πλέον σε αυτό το κράτος λειτουργούν σωστά, έστω και αν μερικοί ορθώς ζημιώνονται. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top