Τελικά όλη η φασαρία της επίσκεψης του πρωθυπουργού ήταν για να εορτασθεί όπως γίνεται κάθε χρόνο η γιορτή της 25ης Μαρτίου στον Λευκό Οίκο.
Γράφει λοιπόν το zoomnews.gr:
"Ο πρωθυπουργός προσήλθε στην τελετή για την 25η Μαρτίου που πραγματοποιήθηκε στο Λευκό Οίκο μαζί με τη σύζυγό του Αντα, η οποία είχε την ευκαιρία μίας πρώτης γνωριμίας με τη Μισέλ Ομπάμα. Η Αντα Παπανδρέου δεν ήταν η μόνη που είχε μία πρωτόγνωρη εμπειρία χθες στο Λευκό Οίκο. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής συμμετείχε στις συνομιλίες της ελληνικής με την αμερικανικής αντιπροσωπείας και έχει κάθε λόγο να είναι εντυπωσιασμένος. Ο Παπανδρέου είχε και ένα αυστηρό τετ α τετ με τον Αμερικανό πρόεδρο, δέκα περίπου λεπτών, στη διάρκεια των οποίων μπορεί να ειπώθηκαν τα σημαντικότερα. Στα αμερικανικά ΜΜΕ η συνάντηση Παπανδρέου-Ομπάμα κατέλαβε περιορισμένο χώρο, ενώ στο blog του Λευκού Οίκου δεν υπάρχει αναφορά στις συνομιλίες του Ελληνα πρωθυπουργού με τον Αμερικανό πρόεδρο, παρά μόνο ένα βιντεάκι από την τελετή για την 25η Μαρτίου."
Σαν πολύ δούλεμα δεν έπεσε από τα Ελληνικά κανάλια που αποδεικνύονται για μια ακόμα φορά αναξιόπιστα, με την τάχα σημαντική επίσκεψη του Παπανδρέου ως Ευρωπαίος ηγέτης, στον Ομπάμα. 
ONLINE-PRESS © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top